Kedves utolsó!
Úgy volt, hogy mikor először mentem dokihoz, megvizsgált kézzel, és azt mondta, hogy az alapján nagy esélyt lát méhen belüli terhességre, majd adott beutalót UH-ra. Ott csak egy hétre rá kaptam időpontot, megnéztek, nem mondtak szó szerint semmit, csak hogy minden ok és két hét múlvára kérjek időpontot kontrollra.
A leletet visszavittem a dokinak, megnézte, mondta a nővérkének h ne is nyomtasson papírt majd csak két hét múlva, mert most fölösleges, úgysem vizsgál meg.
Itt rákérdeztem, hogy mégis akkor mi van, és mosolyogva mondta, hogy az UH szerint minden rendben, csak még semmi sem biztos, majd két hét múlva jöjjek vissza, de addig is viselkedjek kismamaként.
Utánaolvasgattam a cisztáknak, és azt írják, hogy csak nagyon ritka esetben okoz pozitív terhességi tesztet, és általában az ovariumban van, nem az uterusban.?
Remélem minden rendben, de ha most sem mondanak konkrétat, elmegyek másik orvoshoz az tuti. :)
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 10-14 23:39-es válaszoló vagyok.Én írtam,hogy a barátnőm hasonló terhességi korban van,és 2 petezsákot láttak.Tegnap volt UH-on,az egyik baba felszívódott,a másik viszont rendben van(6-7 hetes kb.).Nálad is kellene már "konkrétumokat" látnia.
Sziasztok!
Most értem haza az UH-ról.
Egy baba van, a petezsák 45 mm, a CRL 25 mm, nagyon dobogott a szivecskéje. :)
Köszi a drukkokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!