Volt mar 2 vetelesem ami nagyon megviselt, de most megint babas vagyok, mit tegyek, hogy ne féljek?
Szia!
Teljes mértékben átérzem a helyzetedet. Sajnos nekem is volt 12 hetesen vetélésem.
2 hónapra rá terhes lettem.Engem is táppénzre írt ki az orvosom. Végig rettegtem a 9 hónapot. De igyekeztem csak a szép dolgokra gondolni:) Tudom, hogy nehéz, de mást nem nagyon tudsz tenni. POZITÍVAN:):):)Olvass, sétálj, halgass zenét, beszélgess a babóval (én ezeket csináltam)Gondolj arra, hogy milyen szép lesz majd karodba tartani a babádat:)
Nekem holnap lesz 1 éves a kislányom:)
Tiszta szívemből kívánom, hogy minden rendben legyen!!
Szép, boldog babavárást:)
Nekem volt 2 missed ab-m. Az egyik 15 hetesen, a másik 10 hetesen. Van egy 3,5 éves tündéri kisfiam :) Most ismét babát várok, nagyon fiatal a terhességem, és én is rettegek nagyon-de nagyon.
Nem tudunk mást tenni, mint pozitívan hozzá állni, és bizakodni, hogy SEMMI BAJ NEM LESZ!!!
Szia!
Kezdj el vásárolni babaholmikat , készítgesd a kiságyat , a babó helyét.(Esetleg ha van kedved , türelmed festhetsz is valamit a falra pl.) Olvass babákkal foglalkozó könyveket , Nagyon sokat beszélj hozzá, dalolj neki...És mindig olyan mondatokat használj, hogy "x. születésére; születése után ez lesz; ezt azért veszem , mert x ebből iszik majd... stb. Nálunk első babó lesz ; de már 19 hetes kora óta nevén nevezzük őt, hogy tudja hogy nagyon várjuk és szeretnének ha egészséges lenne! Ez is sokat számít! :) Sok örömet Neked is hozzá! :)
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!