Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Délelőtt megyünk 4d-s UH-ra...

Délelőtt megyünk 4d-s UH-ra (már nagyon várom) Mit egyek, igyak, hogy aktív legyen a babóm?

Figyelt kérdés
27hetes
2009. ápr. 29. 07:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Vigyél magaddal cukorkát meg valami édes itókát(rostosat)és mielőtt bemész előtte egyél a cukorkából meg igyál az üditőből nem fog tudni leállni!Én 29-hetesen voltam!
2009. ápr. 29. 07:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Én bevágtam két sportszeletet kb. 20 perccel a vizsgálat előtt. Nagyon aktív lett tőle a babó!
2009. ápr. 29. 07:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Na nekünk semmi nem használt. Amúgy nagyon aktív volt mindig, de akkor.....

Nagyon egyéniség volt, kóla, csoki, (ezeket ajánlják esetleg egy fél kávé ha biztosra akarsz menni) mindegy volt neki, ő sztrájkolt :)

2009. ápr. 29. 08:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy kis kóla, vagy a uh előtt 20-25 perccel fagyi!
2009. ápr. 29. 08:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát nem akarlak elkeseríteni, de én is szerdán voltam.

Ettem csokit, szőlőcukrot, szénsavas üdítőt...végig aludt a Drágám.

Az eredménye azért meg lett: most hétfőn cukrot látott a védőnő a vizeletemben, ennyit értem el vele.

Másfél hete voltam terheléses vérvételen, ott minden eredményen nagyon jó volt, így 100%, hogy ettől a "nagy nasitól" van most ez.

Szerintem gondold meg, hogy próbálkozol-e.

Jó babamozit! :)

2009. ápr. 29. 08:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem a vizsgálat előtt a szonográfus javasolta, h üljek görnyedten pár percig, azt nem szereti a baba.

Csoki, forró csoki, kóla segíthet még.

Bár az én babámra nem hatott, azért szép képeket csináltak róla!

Jó mozizást!

2009. ápr. 29. 08:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia.Valóban jó ha édességet eszel,iszol,de nekem pont rosszul sült ela dolog.Az Uh előtt megittam egy forrócsokit és úgy beindulta babóm,hogy szinte csak foltokat lehetett rajta látni és szétesett a kép teljesen mert úgy mocorgott,hogy a doki alig érte utol:D,egy kép készült róla az elején ami jó lett,de én jobbra számitottam,bár a lényeg látszik(kukis).Jó mozizást nektek.

8hós manó anyukája

2009. ápr. 29. 08:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Csoki és kóla a vizsgálat előtt egy 20perccel.De nem kell sok mert akkor túl aktív lesz a baba.
2009. ápr. 29. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!