Délelőtt megyünk 4d-s UH-ra (már nagyon várom) Mit egyek, igyak, hogy aktív legyen a babóm?
Na nekünk semmi nem használt. Amúgy nagyon aktív volt mindig, de akkor.....
Nagyon egyéniség volt, kóla, csoki, (ezeket ajánlják esetleg egy fél kávé ha biztosra akarsz menni) mindegy volt neki, ő sztrájkolt :)
Hát nem akarlak elkeseríteni, de én is szerdán voltam.
Ettem csokit, szőlőcukrot, szénsavas üdítőt...végig aludt a Drágám.
Az eredménye azért meg lett: most hétfőn cukrot látott a védőnő a vizeletemben, ennyit értem el vele.
Másfél hete voltam terheléses vérvételen, ott minden eredményen nagyon jó volt, így 100%, hogy ettől a "nagy nasitól" van most ez.
Szerintem gondold meg, hogy próbálkozol-e.
Jó babamozit! :)
Nekem a vizsgálat előtt a szonográfus javasolta, h üljek görnyedten pár percig, azt nem szereti a baba.
Csoki, forró csoki, kóla segíthet még.
Bár az én babámra nem hatott, azért szép képeket csináltak róla!
Jó mozizást!
Szia.Valóban jó ha édességet eszel,iszol,de nekem pont rosszul sült ela dolog.Az Uh előtt megittam egy forrócsokit és úgy beindulta babóm,hogy szinte csak foltokat lehetett rajta látni és szétesett a kép teljesen mert úgy mocorgott,hogy a doki alig érte utol:D,egy kép készült róla az elején ami jó lett,de én jobbra számitottam,bár a lényeg látszik(kukis).Jó mozizást nektek.
8hós manó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!