Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdett el hirtelen...

Mikor kezdett el hirtelen nőni a hasatok?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a végén jelentős, de az elején kb. mikor szedtétek fel a kilókat? A 12.hét után? Mikor elmúlnak a rosszullétek?
2009. ápr. 28. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
az első terhességemnél összesen 7,5 kg-ot szedtem fel. szülés után közvetlen 5 kg-al voltam kevesebb. a 2. terhességemnél 12 kg -ot szedtem fel. a 4.hótól kezdett szaporodni. az zavart volna, ha többet hízok, ezért tudatosan válogattam össze a kajákat. nem irígylem azokat, akikre szalad fel a kiló, ha nem is esznek. ez sajnos hormoni probléma is lehet, ami a terhességgel jár. ez ellen tenni ez esetben aligha lehet.
2009. ápr. 28. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az elején nőtt meg hirtelen a hasam, kb a 25.hétig, aztán lelassult.

Az utolsó 5 hétben nem híztam egy dekát se, és centire se nőtt a pockom. Mindenki azt hitte, hogy januárban szülök majd (dec.elején szültem 39+3.hétre).

Üdv

2009. ápr. 28. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem úgy a 14-15-ik hét után kezdett látványosan nőni, 12-13 hetesen is látszott picit, de most 17 hetesen már le se lehet tagadni szépen kerekedik, és eddig 2 kilót ha híztam és egyszer sem hánytam. Ez alkati kérdés.

Boldog babavárást!

2009. ápr. 29. 09:05
 4/5 anonim ***** válasza:

szia!

nekem a 18-20.het körül kezdett el lätvänyosan nöni a hasam,aztän most vagy 3hete,a 30.hettöl megint nem nött,vagyis meg mindig 106cm...de nem baj,a babäm jol fejlödik azert. :) 33hetek KM

2009. ápr. 29. 10:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem a 16 héten lett látványosabb a poci,a rosszullétek pedig a 14.hétig tartottak, masszívan.Eddig 4 kilót híztam, 22 hetes vagyok.

2009. ápr. 29. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!