Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel jelentsek holnap beteget...

Mivel jelentsek holnap beteget? Nincs semmi bajom, csak egy kis pihenés kéne. Most vagyok 32+5 hetes és szülés (kiírás) előtti 10 napig dolgozom.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Menjel el holnap a dokihoz, es majd o ir egy igazolast.

Megmeri a vernyomasod, ennyi eleg lesz, nem?:)

2009. ápr. 28. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

Döntsd el, hogy pihenni akarsz, vagy dolgozni.

Szülés előtt van kötelező szülési szabadság, ami nem 10 nap!

Amúgy a doki ilyenkor már bármivel kiír tápra.

2009. ápr. 28. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Bármit mondasz, ki fognak írni-megértik bent. Szédülés, émelyeghetsz, hányhatsz is a pocak növekedése miatt.

+Elnézést hogy válaszra reagálok, de nincs szülés előtti kötelező szül szabi. 1 hónappal szülés előtt elkezdhető a szülési szabi, de egyéni döntés.

2009. ápr. 28. 19:41
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves 2. válaszoló! Nincs szülés előtti kötelező szabadság. Itt, ahol én élek, legalábbis nincs. Szülés után vagyok köteles kivenni 2 hetet.

Jobban szeretnék pihenni, a baba dolgait rendezgetni, a hiányzó dolgokat megvenni. De sajnos ha már szülés előtt 2 hónappal elmegyek szabira, akkor szülés után már csak 7 hónapig lehetek fizetett szabin, és akkor is csak a fizim felét kapom majd. Ebben az országban ez a helyzet. Ezt viszont egyrészt nem tudjuk magunknak megengedni anyagilag, illetve szeretném, ha nem kéne a 7 hónapos gyerekemet bölcsibe adnom, ami ráadásul annyiba kerül, hogy a fizetésem 90%-át viszi.

2009. ápr. 28. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
46%

Hat akkor pedig ne legyel kiadkadva, hanem egyertelmuen tedd fel a kerdesedet. Nyilvan itt midenki a magyar lehetosegeket irta le neked.

De ha te megkerdezed, hogy Angliaban, Francia. vagy Olaszo. mivel tudnal otthon maradni holnap, akkor azok fognak neked irni, akik ott azokban az orszagokban voltak kismamak.

Angliaban pl. teljesen mas rendszer mukodik, de akkor irjal ki egy masik kerdest, es ird bele a lenyeget, az orszag nevet!:)

En is irtam neked, hogy menjel el vernyomasmeresre, de azt hiszem ez nem lesz jo.

Ne akadjal ki legkozelebb, hanem ird ki normalisan a kerdesedet!

2009. ápr. 28. 19:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Az első választ hasznosnak is értékeltem, mivel legalább tényleg segítő szándékkal megpróbátál hasznosat írni. Viszont a második válaszban semmi hasznos nincs.
2009. ápr. 28. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!