Normális hogy ennyire babát szeretnék? Bővebben lent.
18 éves vagyok, 2 éve vagyunk együtt a párommal. Már nagyon szeretnék babát már néha magamtól is megijedek.Ismerőseink között is vannak akiknek már babájuk van és amikor találkozunk egyszerűen nem bírom letenni a kezemből a cseppséget.És csak azt tudom hajtogatni hogy énis szeretnék már egyet.Irigykedve nézem a pocakos kismamákat, és belegondolok, hogy bárcsak már nekem is olyan pocakom lenne. Sokszor beszélgetünk a párommal olyanokról hogy pl. hogy fogjuk nevelni, mi lesz a neve stb.
De már néha úgy érzem hogy beteges, hogy ennyire szeretnék babát :)
Probálj gyerekekkel foglalkozni bébisziterkedj a már családos barátoknál de tényléeg több órára légy velük egyedül mert a gyerekek nem cuki játék babák.
Természetes vágy ez de az ember ezt tudja kontrolálni.
Ja, bébiszitterkedj, az majd elveszi a kedvedet. Nekem is így volt. Eltelt kb. 1-2 év mire újra megszerettem a gyerekeket. Persze, tudtam, h igazából az anyák és a másfajta "nevelési" módszerek nehezítették meg.
Egyébként sztem neked még csak annyi tetszik, h babázhatsz, de a legkeményebb részét, a 24 órás haptákban állást nem ismered.
Én voltam 24 órás nanny. 2 hónap után totál szülés utáni depim volt. A szülők nem voltak otthon, én csináltam mindent. Nem voltam még felkészülve. 20 éves voltam csak. Pedig nagyon szerettem a gyerekeket és akartam is már akkor, de ez volt az első élmény, ami meghátráltatott.
mostmár bevállalnám (27 vagyok). Már nem érzem, h teher lenne az éjszakai kelés, betegség, etetés stb.
Tölts el több időt gyerekes társaságban,mert az a pár óra amit esetleg látsz,az tényleg ari...beszélgess anyukákkal,milyen költségek vannak,milyen nehézségek...mikor nem tudopd miért sír a baba,vagy mikor a pláza közepén kezd el hisztizni a gyerek,és ezt a saját fiamról irtam,miközben mindenki azt hiszi milyen tündéri kisfiu...igen,akik pár órára látják,jól mutatja hogy ő a jógyerek:)))
(nem ide tartozik konkrétan,de ilyen mikor valaki kutyát szeretne,mert milyen cuki...aztán jön a meglepetés,hogy kaja kell neki,oltások,esetleg beteg lesz,sok séta,stb,és elajándékozza,rosszabb esetben simán kiteszi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!