A 30. hét után mennyire intenzívek a magzatmozgások?
Én azt hittem, hogy majd állandóan nagyon látványosan fog rúgdoskódni, hullámzik ide-oda a hasam. Ehez képest mostanában (34 hetes vagyok) csak olyan finom mozgásokat érzek, sokszor csak azt, hogy lassan arréb úszkál, vagy elhúzza a kis lábát, kezét. Persze néha van olyan is, hogy beakasztja a bordáim közé a lábát a másik oldalon meg nyomja ki a kis hátát, de ez ritka.
Ez normális? Nem kevés ez? Nálatok hogy volt?
Szerintem változó mert én 33 hetes vagyok és mindig is nagyon aktiv volt a kislányom most is az van hogy 20 percen keresztül egyfolytában hullámzik a hasam,sokat csuklik is meg mindig helyezkedik talán csak éjszaka nem érzem őt.
Néha meg csak fesziti magát de akkor ki szakad szinte alul a medencém fent meg a bordáimat fesziti.
Én örülök ,hogy ennyit mozog,de néha aggodok is.
Szerintem többet, s jobban kéne mozognia! A kevés mozgás oxigénhiányra utalhat!!!
Orvos lásson!
Miért kell mindjárt rémisztgetni mi ez a butaság,anyukámnak soha nem hullámzott a pocakja velem és még uh.sem volt mégis egészséges vagyok.Ha jó a lepénykeringésed nincs oxigén hiánya nyugi.
Nem azt írtad hogy egyáltalán nem mozog nem minden baba egyforma.Vannak lustább babák is meg ilyenkor már szűkös a hely.És még az is lehet hogy valamije útban is van keze lába vagy a köldökzsinór.
Hát tényleg nagyon ideges lettem az előbb. :((( Lefeküdtem mozgást számolni és 18 perc alatt volt meg a 10 mozgás, úgy hogy a nagyon aprókat nem számoltam bele. Az szerintem nem olyan rossz.
A flowmetria tökéletes volt a múltkor. És érzem, hogy folyamatosan mozog, meg ezt kívülről is látni, csak én sokkal erősebbre számítottam így első babásként.
Remélem, hogy minden rendben.
a fiam olyan nyugodtan mozgott, hogy egész nap a hasamat tapogattam, hogy érezzem őt. Még az utolsó héten is. A kinti életben is ilyen nyugodt, csendes baba.
A lányomat - nem túlzok sokat (csak ahogy az emlékeimben él) - már a 20. héten jobban éreztem mozogni, mint anno a fiamat szülés előtt.
1 gyerekes, 28 hetes km
Nekem is kisfiam lesz! :) Köszönöm és várom még a tapasztalatokat.
(egyébként most is egyfolytában mocizik, csak épp nem rúgja ki a ház oldalát...)
Első és harmadik vagyok!
Nyugodj meg nekem most is majd kirúgja az oldalam az sem mindig jó bár én örülök neki csak néha nagyon tudd ám fájni de a kislányom ilyen a 18 ik héttől nekem is első baba,ugy nézz ki olyan lesz mint én hiper mozgékony :)Olvastam hogy 36.ik héttől óránként 10 mozgást kell számolni és ha 20 percig folyamatosan mozog azt hogy számolom majd?
Hát nem tudom majd kiderül.
Boldog babavárást és ne hallgass a vészmadarakra.
Nem kell persze a vészmadarakra hallgatni!!! Nyugodtan üljön otthon!
Nekem is ezt TANÁCSOLTÁTOK!
Ha nem hallgattam volna rátok, akkor nem kellett volna 36 hetesen halva szülnöm a fiamat!
Jobb félni, mint megijedni!
Nagyon OKOS kismamák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!