Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor számít veszélyeztetett...

Mikor számít veszélyeztetett terhesnek valaki?

Figyelt kérdés
Volt januárban egy missed ab-m 18 hetesen :( most megint babát várok :) automatikusan veszélyeztetett terhes leszek egy vetélés után vagy nem feltétlenül?
2009. ápr. 28. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igen az leszel a miss.ab miatt!!!
2009. ápr. 28. 15:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tavaly volt missed ab-om,de nekem nem mondta a dokim,hogy veszélyezetett terhes lennék a mostani terhességemmel.Boldog babavárást.

12 hetes

2009. ápr. 28. 15:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én missed-em október végén volt, most a doki veszélyeztetettre vett, mert volt egy kis pecsételésem a 7. héten.
2009. ápr. 28. 15:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Engem kiírt az orvos, tavaly volt egy vetélésem kb. a 12. hét körül. Azért is, mert buszoznom kellett a munkahelyemre, kb egy órát, és ezt nem látta jónak. Egyébként a munkám nem lett volna megerőltető. Ezenkívűl pihenést írt elő. (28 hetes vagyok)
2009. ápr. 28. 17:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a 12.hétben vagyok.Veszélyeztetett terhes.Nekem is ülő munkám van,szellemi de mivel van egy betegsébem(Polycistás ovárium syndróma)kiírt a doki,elején nem értettem miért akarja ezt de mivel van egy 5x6cm cisztáma jobb oldali petefészkembe ezér döntött így.tünetem pedig nem volt,most sincs.elfogadtam,és próbálom magam feltalálni.mindent a babáért.
2009. ápr. 28. 19:12
 6/9 ketteske ***** válasza:
Nekem március végén volt egy félidős (26 hetes) vetélésem, de nem mondta a dokim, hogy a következő terhességnél veszélyeztetett leszek. De jó, hogy ilyen hamar újra terhes lettél!!! Mi volt a vetélésed oka? Mert gondolom az sem mindegy orvosi szempontból.
2009. ápr. 28. 19:29
 7/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. utolsónak:nekem 19 hetesen volt vetélésem. valami agresszív vírus volt az oka állítólag.

2 mensi után egyből sikerült a baba. szurkolok nektek is.

2009. ápr. 29. 08:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehetséges ,hogy veszélyeztetett leszel.Gratulálok ,hogy ilyen hamar teherbeestél,de talán várni kellett volna még egy kicsit.Mindenesetre nagyon vigyázz magadra.

Az biztos,hogy a méhednek is szüksége van időre ,amig regenerálódik,de ha nincsenek panaszaid,nem vérzel,nem pecsételsz,nem görcsölsz és a doki is lelkiismeretes,akkor semmi baj nem lesz.Lehet esetleg többször akar majd látni,hogy minden tuti legyen.ne izgulj,csak vigyázz magadra.

2009. ápr. 29. 13:47
 9/9 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem van egy kislányom már 10 éves. De azóta már 4*terhes lettem és egyszer se maradt meg, vagy elveteltem vagy elhalt sajnos. Az utolsó elhalas januárban volt. Most terhes vagyok 7.hétben járok hála eddig vérzés nincs csak néha görcsök. A missed ab:2 akkor ez jelent valamit? A fentiekből olvasva gondolom. Válaszotokat köszönöm
2015. okt. 29. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!