Influenza? Gyenge vagyok, fáj mindenem, az orrom bedugult, a torkom fáj, és persze lázam is van. Mit tegyek? Nem lesz baja a babának? 22 hetes vagyok
Valószínü összeszedtél valamit.Ne félj a baba´nak nem lessz baja.Arra vigyázz,hogyne legyen magas lázad.Beszélj orvosal mit vehetsz be lázcsillapításra.
Torokfájásra is tudsz bevenni tabit,csak kérdezz rá,hogy mit.
Azt nem tudom otthon mit adnak ilyenkor.Külföldön lakom.
Szia, velem is volt ilyen a terhességem alatt, nem lesz semmi gond. Esetleg próbáld ki az Occiloccilumot, homeopátiás szer, nyugodtan szedheted, én most szoptatás alatt is használtam, sőt az 1 éves babám is kapta. Gyorsabban véget ér az orrdugulás, orrfolyás, köhögés. Ha nem túl magas a lázad, próbáld először egy nagy alvással segíteni a szervezeted, hogy kidolgozza a bacikat vagy vírusokat, ha továbbra is fennmarad, nem gond, ha veszel be lázcsillapítót, de valami vény nélkülit, ne túl drasztikusat.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!