Vérképen mit jelent a monocyta?
Figyelt kérdés
37 hetes terhes vagyok és ma kaptam meg a vérképem a monocyta abszolut értékem egy + lett.0,700-ig lenne jó nekem meg 0,712.A vizelet fajsúlyom egy minuszos lett. ugye ez semmi komoly nem lehet?2011. okt. 3. 11:25
2/3 Kerria válasza:
A monocyta fehérvérsejtet jelent, picivel léped túl, emiatt nem kell aggódnod szerintem.
A vizelet fajsúlynál lehet elküldenek egy ismételt vizeletmintára, nekem eddig szinte mindig a második lett a jó, elsőre mindig valamit kihoztak... :s
Védőnőt hívd fel, vele meg tudod beszélni, és akkor nem kell aggódnod sem.
31 hkm
3/3 anonim válasza:
A monocyta,myocyta,trombocyta mind máj funkció ez ilyenkor normális ,hogy kicsit magasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!