Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek normális ez?...

Szerintetek normális ez? Valakinek vannak hasonló tünetei? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
39 hetes leszek holnap és 1 hete nincs étvágyam egyáltalán, hányingerem van+a savam is jön fel, 2napja csikaródik a hasam és már 7szer voltam nagy wc-n(hígabb széklet) bár lehet az antibiotikumtól van amit felírt a dokim a vesetágulatomra, nem tudom, a baba mocorog sokat,fészkelődik és feszít nagyon sokszor majd kiszakad a hasam,sokat keményedek és megfájdul a hasam főleg ha megyek valahova, és mostanában ahogy telnek a napok egyre erősebben érzem a fájásokat mikor jönnek,legutóbb annyira görcsöltem hogy a földön fetrengtem de kb20 perc és elmúlt,egyre sűrűbb a folyásom ,eddig sokszor fehéres-átlátszó volt most meg ilyen sárgás-zöld színű és sokat szúródik lent.A lepény 1.fokú,nst-n legutóbb pár fájás volt az egyik 80 as a többi40-50. Szerintetek meddig húzom még? Normálisak ezek a tünetek? jó lenne már ha kibújna a pici fiam már az uh alapján így is 3400g volt a 38.héten az én 165cm és 55kg-hoz képest:) És még annyit hogy szerintetek ilyen paraméterekkel könnyebben megy majd a szülés? köszönöm a válaszokat
2011. okt. 2. 23:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm azt mondta a szülésről,hogy olyan volt mint egy nagyobb szarás:)))
2011. okt. 6. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!