Vízszeru nagy mennyisegu folyás normalis?
14+4 hetes kismama vagyok, es sokszor van vízszeru nagy mennyisegu folyasom. Neha ugy erzem ahogyan folyik belolem. Neha feheres, de van hogy átlátszó. Ez mitol lehet? es jelenhet ez bajt?
A valaszokat elore is koszonom.
Egyszer mar probaltam, akkor megneztek, akkor voltam 7 hetes es 6 napos. Akkor minden rendben volt, de sajnos azt ertem el vele, hogy a kovetkezo ultrahang idopontom majd csak 17 hetesen lesz.
Mivel a 7 hetesen minden jo volt a doki szerint, igy nem indokolt elobb egy masik. Mar nem tudom mit talaljak ki hogy megnezzenek.
Kerestem a Boots-ban, de nem találtam, csak az amazonon. Otthon lehetne patikában is venni. Szerintem menj azért be a GP-hez és mondd el, h milyen folyásod van. Kórházban tényleg nem fognak fogadni a bolondok. Ha legalább egy hüvelyváladék tenyésztést meg tudnának csinálni már jobb lenne. Sajnos idekint még Streptococcus szűrés sincs, csak úgy mint otthon.Kérdezz is rá, h nem a magzatvíz folyik-e. Mondd meg, h nem tudod eldönteni.
Sajons, ha a magzatvíz szivárog, akkor sokat nem tudank tenni.
Szia. Kepzeld, bementem a korhazba, de semmit nem csinaltak velem, pedig mar kitalaltam mindent azert hogy legalabb megnezzenek. A doki telefonon felhivta a nogyogyaszt aki szerint ez teljesen normalis es nem igenyel ugyeleti ellatast. Majd holnap felhiv telefonon es ha ugy latja akkor talan holnap megnez. Hat ez itt az egeszsegugy.
Ja meg azt mondtak hogy itt kint nem kezelik a huvelyi fertozeseket, nem nezik meg. Menjek be a patikaba es mondjam el mi a bajom, es kerjek ra gyogyszert. Ennyi tortent. Nem hogy nem neztek meg, de hagytak ucsorogni egy korteremben 3 orat. Az eg vilagon senki nem nezett ram hogy mi van velem.
Ez van sajnos. Remelem nincs semmi baj, es megszunik ez is holnapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!