Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vízszeru nagy mennyisegu...

Vízszeru nagy mennyisegu folyás normalis?

Figyelt kérdés

14+4 hetes kismama vagyok, es sokszor van vízszeru nagy mennyisegu folyasom. Neha ugy erzem ahogyan folyik belolem. Neha feheres, de van hogy átlátszó. Ez mitol lehet? es jelenhet ez bajt?

A valaszokat elore is koszonom.

2011. okt. 2. 15:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Egyszer mar probaltam, akkor megneztek, akkor voltam 7 hetes es 6 napos. Akkor minden rendben volt, de sajnos azt ertem el vele, hogy a kovetkezo ultrahang idopontom majd csak 17 hetesen lesz.

Mivel a 7 hetesen minden jo volt a doki szerint, igy nem indokolt elobb egy masik. Mar nem tudom mit talaljak ki hogy megnezzenek.

2011. okt. 2. 16:36
 12/20 anonim ***** válasza:

Kerestem a Boots-ban, de nem találtam, csak az amazonon. Otthon lehetne patikában is venni. Szerintem menj azért be a GP-hez és mondd el, h milyen folyásod van. Kórházban tényleg nem fognak fogadni a bolondok. Ha legalább egy hüvelyváladék tenyésztést meg tudnának csinálni már jobb lenne. Sajnos idekint még Streptococcus szűrés sincs, csak úgy mint otthon.Kérdezz is rá, h nem a magzatvíz folyik-e. Mondd meg, h nem tudod eldönteni.

Sajons, ha a magzatvíz szivárog, akkor sokat nem tudank tenni.

2011. okt. 2. 16:45
 13/20 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszod. Holnap mindenkepp elmegyek a GP-hez, bar az legutobb sem csinalt semmit. Jaj nagyon remelem hogy nincs semmi baj, es hogy minden rendben lesz.
2011. okt. 2. 16:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Majd írj! Szorítok!
2011. okt. 2. 16:58
 15/20 A kérdező kommentje:

Szia. Kepzeld, bementem a korhazba, de semmit nem csinaltak velem, pedig mar kitalaltam mindent azert hogy legalabb megnezzenek. A doki telefonon felhivta a nogyogyaszt aki szerint ez teljesen normalis es nem igenyel ugyeleti ellatast. Majd holnap felhiv telefonon es ha ugy latja akkor talan holnap megnez. Hat ez itt az egeszsegugy.

Ja meg azt mondtak hogy itt kint nem kezelik a huvelyi fertozeseket, nem nezik meg. Menjek be a patikaba es mondjam el mi a bajom, es kerjek ra gyogyszert. Ennyi tortent. Nem hogy nem neztek meg, de hagytak ucsorogni egy korteremben 3 orat. Az eg vilagon senki nem nezett ram hogy mi van velem.

Ez van sajnos. Remelem nincs semmi baj, es megszunik ez is holnapra.

2011. okt. 2. 23:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, h így jártál. Tényleg remélem, h nem lesz baj. Én annyira mérges vagyok az itteni eü-re, h nem is merem leírni, mert akkor a moderátorok kitörölnék. Nálam annyi a gond, h a párom miatt helyhezkötött vagyok. Ha nem lennék, akkor otthon szülnék és járnék nőgyógyászhoz.
2011. okt. 3. 08:52
 17/20 A kérdező kommentje:
Hat sajnos ez van, tegnap este mi is beszeltuk a parommal hogy lehet hogy otthon kellene szulnom, nem itt. En mar nem is bosszankodok ezen, hisz amiota itt vagyok, nem surun voltam dokinal de majdnem mindig ez volt. Ez mar meg sem lepett. Ma reggelre viszont megszunt minden. De ma azert megkerdezek egy masik orvost is. Hatha.
2011. okt. 3. 09:57
 18/20 A kérdező kommentje:
Szia. Na megnyugodhatok. A baba teljesen jol van, csak egy fertozes okozta ezt. Igaz egy napomba kerult mire megneztek, de megneztek. Lattam a babat, aki nagyon aktivan mozog, es egeszsegesen fejlodik.
2011. okt. 3. 21:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy, csak így tovább karakánul. Írhatok neked egy mailt?
2011. okt. 3. 22:03
 20/20 A kérdező kommentje:
Persze hogy irhatsz. koszonom
2011. okt. 3. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!