Babát várok. Szüleimmel együtt élek. Hogy bizonyítsam, hogy egyedülálló szülő vagyok? 13700 Ft. -ot kapnak, akik egyedülálló szülők. Babám apjával nem lakom együtt, tehát egyedülálló szülő vagyok, ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 13:32
11/13 anonim válasza:
Ha az apa a nevére veszi a gyermeket apasági nyilatkozattal, attól Te még egyedülálló szülő leszel, ha nem laktok együtt.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. okt. 11. 19:08
13/13 anonim válasza:
Nekem vannak ismerőseim, akik direkt ezért nem jelentkeznek be közös lakcímre, aztán anyuka igényli, hogy ő egyedülálló. Pedig együtt vannak, együtt laknak, de nem foglalkozik vele senki, mert papíron nem úgy van. Hát most nem abba az ezer forintba megy csődbe az állam, de azért szerintem ez kicsiben ugyanolyan, mint mikor a cigányok 5-10 milliós autóval mentek a rászorulóknak adott ingyen karácsonyfáért decemberben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!