Ki mivel fogja otthon fürdetni, pelenkázni a babát?
Én barátnőmtől kapok pelust (ő márc. végén szült és már kicsi a babára) Huggies-t és Pempers-t, a fürdetéshez pedig ha jól tudom a gyerekorvos ír föl kencéket. :)
Sok boldogságot! :)
Krémek,kozmetikumok témában a gyerekorvos írja fel az első szettet a baba megérkezése után- állítólag a gyógyszertári illatmentes termékeket ajánlatos használni.
Plelenkából -tapasztalt mama-tanácsra -köldökvédőssel készültünk (Liberonak van pl)
Ameddig csak lehet patikai készítményeket fogok használni a babánál, mert azok mindenféle adalékanyagtól mentesek.
Jómagam is patikai testápolót használok (cremor aquosus) és nagyon jó!
Pelenkát illetően úgy néz ki, Pamperst fogunk használni.
Én már szültem, tapasztalat alapján azt mondanám, h pelusból a Libero 1 nagyon jó, a Pampers 1 is aránylag.
2-es méretből viszont nekünk nem jött be a Pampers, csak a Libero.
A többi cuccból eleinte a gyógyszertárit érdemes használni, bár nekem olyan gusztustalan popsikrémet írt a doki, h azóta inkább Sudocrem-et használunk.
Törlőkendőből Sensitive-et vegyél, azt úgyis ki kell tapasztalnod, h melyik válik be.
Nekünk a Johnson. Használtunk Niveát, Neogranormont és Pamperst is, nem voltak azok sem rosszak.
Sok szerencsét a válogatáshoz, és jó babázást!
09:25-ös 10:57-esnek
Szerencséd van, nekem a múlt héten a patikában hülye fintorral az arcán a patikus a pofámba vágta, h babára való pelenkát nem tartanak!
Eg.ptáros kártyával vettem volna, lévén hó vége, de még az életkedvem is elvette a stílusával!
Most Rossmann-os, Tesco-s, Lidl-s pelust használunk.
Bocs az offért!
Nekünk annak idején a Libero és Pampers vált be, felváltva, attól függően, hogy épp "hízós" vagy "nyúlós" korszaka volt-e a kisasszonynak.
Fürdetéshez én eleinte csak tiszta vizet használtam, de fürdi előtt jó alaposan leolajoztam a bőrét. Nekünk a patikai fürdetőkrém nagyon nem vált be. Viszont a popsikrémből csak patikait használtuk, kb fél évig, azóta Neogranormont. De én nem krémeztem minden peluscserénél ahogy javasolják, had szellőzzön a bőre - de nem is volt rá szükség. Popsitörlő pedig Pampers, vagy Johnson's később a Rossmanos is jó volt.
Köszönöm a válaszokat, azt hittem már az elején lehet használni szimpla boltban kapható fürdetőket. Bár a védőnő hozzám, majd még csak pár hét múlva jön.
Mindenkinek jó babázást, illetve babavárást a hátra lévő kis időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!