Meddig tart időben a 18. heti genetikai UH?
Nem volt valami kedves, bár én kedves uhossal még nem találkoztam. Nekem másfél perc lett minden felvételem, neked akkor az 5 perc még sok is:-)
Lehet, nyügi volt a doki, nem látta amit kell, mert nem úgy feküdt a babád.
Én is megkérdeztem, hogy fiú vagy lány, és rámmordult a doki, hogy a vizsgálat elsődeleges célja a baba egészségének megállapítása. no comment...És mikor mentem ki, hozzámvágta-szó szerint a papírokat és odanyöget, hogy lány.
Ennyi, többre ne nagyon számíts...
Szia nekem kb 2 perc volt ...az hogy bármit kérdezzek eszembe se jutott...sőt még a doki a monitort is úgy forditotta hogy semmit nem láttam....De nem mondott semmit se jót se rosszat...
De azóta voltunk 4d-n és ott nagyon alapos volt a viszgálat aki készitette elmondott megmutogatott mindet.A fiam férfiasságát többször is: ))))
29 hetes kismami
Szia!
Hát ez borzasztó! Ha nekem 1x is megütötte volna a hasam akkor felkeltem volna és otthagytam volna.
Az én 18 hetes UH-m kb 10 percig tartott és közben mindent mutatott hogy mi micsoda és milyenek a méretek.
Ez Pécsen történt és Dr. Várnagy Ákos vizsgált. Nagyon rendes volt, viccelődött, beszélgetett velem. Igaz megkérdezte hogy szeretném-e tudni a nemét és én persze mondtam, hogy igen ő meg azt mondta hogy úgy látja hogy kislány....de nem, nem biztos....bocsika nem tudom megmondani. És jót nevettünk.
Ma viszont voltam orvosi vizsgálat miatt UH-n mert fáj a hasam és ott egy igazi hülye doki volt. Most vagyok betöltött 22 hetes terhes és ő meg azt diktálta a nővérnek hogy 31. Mondom mi van??? Erre ő. - Mi az hogy mi van? különben is ha fáj a hasam akkor ne feküdjek oldalra...viszlát! Fábián Zoltánnak hiívják és nem ajánlom senkinek!!! 8 hetes voltam mikor azt mondta hogy nem is vagyok terhes!!
Üdv: 22 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!