Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Ma egésznap mensis fájdalmam volt. Tényleg lehet hogy nyúlnak a szalagok és azért vagy lehet komolyabb dolog?
Figyelt kérdés
Hol erősebb hol gyengébb volt ez a fájdalom.Du.-n már bevettem egy MagneB6-ot de nem igazán használt.Fölhívtam a dokim aki azt mondta menjek be holnap és csinál uh.-t.Na most a szomszédom aki szintén terhes ő mondta hogy nyulnak a dolgok és valószínű azért van.Szerintetek?11hetes km.Nagyon örülnék ha írna nekem valaki!2009. ápr. 27. 19:34
1/9 anonim válasza:
Teljesen normális fájdalmakat éreztél. Igen, nyúlnak a szalagok, izmok. Ilyenkor célszerű folyamatosan Magnes B6-t szedni. Pár hét és el fog múlni!
2/9 anonim válasza:
Szia! Tuti attól van nyugika!! És ez még fog is fájni . Én 24 hetes vagyok most is ez van még!!!!
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ilyen gyorsan válaszoltatok!!Így nem volt még hogy egész nap fájjon!Már nagyon megilyedtem!!!A férjem is mondta hogy bizti azért van,de hát ha már mondta az orvos akkor bemegyek holnap.Jaj csak az a baj hogy csütörtökön kapom a beutalót a nyaki redő mérésre,ami valószínű hogy csak jöv.hét hétfőn lesz leghamarabb.Nemárt a babának ennyi uh.?
2009. ápr. 27. 19:45
4/9 anonim válasza:
2.vagyok! Nem ártasz nyugi:)! De lehet nem Uh.z holnap csak vizsgál!!
5/9 A kérdező kommentje:
Jesszumpepi annak örülnék a legkevésbé!Remélem nem,nagyon nyúlak-piszka ellenes vagyok.Azért köszönöm szépen hogy válaszoltál.
2009. ápr. 27. 19:58
6/9 A kérdező kommentje:
Bocsi nyúlak helyett nyúlka.
2009. ápr. 27. 19:59
7/9 A kérdező kommentje:
Képzeljétek bebarnáztam sajnos!Ma megyek a dokimhoz remélem minden jó lesz!
2009. ápr. 28. 11:19
8/9 anonim válasza:
Szorítunk neked :)! Majd írj mi volt?! 2.vál..
9/9 A kérdező kommentje:
Hála a magasságosnak rendben van minden és az orvos sem tudja mi lehet ez.Utrogestant kell szednem.Legalább láttuk a babót és nagyon aktív volt.44.5 mm-es.Most nagyon megnyugodtunk.
2009. ápr. 29. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!