Eros szemeremcsont kornyeki fajdalmam van hetek ota. Lehet, hogy ez mar tagulas?
Nyakdugo meg nem tavozott, legalabbis nem vettem eszre, 40. hetben vagyok most.
Valakinek volt hasonlo? Orvos nem vizsgal meg emiatt (angliaban elek).
szia kedves kérdező
ne haragudj,hogy nem tudok válaszolni még nem szültem,de most próbálkozunk
mi is itt lakunk angliában Kent megyében, te merre vagy?
meg vagy elégedve az orvosi ellátással?
üdv, könnyű szülést
Szia!
Nekem a szeméremcsonti fájdalomból lágyéksérv lett,nem akarlak ilyesztegetni de 4hétbe telt mig kideritették hogy ez a baj 28hetes voltam én is azt hittem hogy a baba feje nyomja de nem! Azért valaki megvizsgálhatna!!!
Koszonom a valaszokat. Eddig a tegnap ejjel volt a legrosszabb :(( de eszrevettem, hogy vizszintes pozicioban sokkal rosszabb, igy a kanapen felig ulve aludtam 2 orat hajnalban.
Mi Londonban lakunk, SE London, es hat azt nem mondanam, hogy le vagyok nyugozve az ellatastol. Pld a 9 honap alatt egyszer nem latott nogyogyasz, abzolut nem vizsgaltak meg kezzel, osszesen 2 uh van, vervetel is osszesen 2x a 9 honap alatt, szoval nemtudom. Felek is kicsit, hogy csak igy kitapogatjak, hogy a baba be van fordulva, de nem uh-znak, hogy megbizonyosodjanak, hogy nem faros. Es meg sorolhatnam a kritikat, de az nem valtoztat a rendszeren :/ Kentben hatha jobb az NHS...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!