Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, hogy ne betegedjek...

Mit tegyek, hogy ne betegedjek meg Staphlococcusal, v Candidával?

Figyelt kérdés
Csak a férjemmel vagyok,csak zuhanyozok,kevés cukrot eszek,intim mosakodót használok.Valamit tegyek,ill. ne tegyek még?
2009. ápr. 27. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Akinek ilyen bacija van az nem feltétlen jár más pasinál vagy csajnál...

nekem az intim mosakodókat le kellett tennem és a hüvelyöblítést is el kellett hagynom mert azokkal felborítom a "rendszert" Terhesen egyszerűen érzékenyebb a szervezeted és a több folyás miatt benne van a pakliban.

2009. ápr. 27. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Pontosan, nem csak a partnerváltogatás az, amivel el lehet kerülni, az intim mosakodással meg aztán sokat nem érsz. Arra figyelj, hogy idegen helyen ne ülj a vécéülőkére. Ezt könnyű mondani, tudom, mert nagy pocakkal nem egyszerű, de akkor vegyél papír wcülőkét! Valamint úgy is elkaphatod, hogy miközben pisilsz, a wc-ből visszafröccsenhet a pisi, víz, ami fertőzött. Ezt pedig azzal védheted ki, hogy lehúzod a wc-t használat előtt és egy zsepit terítesz bele!

Amúgy én is félek, hogy elkapom! Azért nem mindegy, hogy emiatt kap a kismama és a baba is antibiotikumot!

2009. ápr. 27. 19:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi vagyunk, akik a másik kérdésnél válaszoltunk - streptococcus fertőzés miatti antibiotikum adás...

Én a 20. hétig nem voltam fertőzött. Teljesen kiborultam, hogy miért kaptam meg, de az orvos és a szülésznő azt mondta, hogy a terhes szervezet jóval érzékenyebb mindenféle nyavajára.

Én nem voltam a férjemmel, mert veszélyeztetett terhes voltam. Az orvos szerint a kilincstől, egy kézfogástól, szóval szinte mindentől meg lehet fertőződni. Van aki erre van aki másra fogékony. Pl. nekem gombás fertőzésem pl. sosem volt.

2009. ápr. 27. 19:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is megijedtem :-) ,azért tettem föl a kérdést.Viszont nem szoktam lehúzni a WC-t használat elött.Ez jótanács köszi.Mindíg kezet mosok pisi elött.
2009. ápr. 27. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!