Egy hete voltam a kötelező uh ott a babám 1195-re mérték, ma csak 1175g-ra és a magzatvíz is kevesebb. Ez baj?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 17:50
1/3 anonim válasza:
Nézd, volt már olyan is, hogy az orvos 1kg-ot is tévedett a baba súlyát illetően. Az ultrahang a baba méretei alapján saccol egy súlyt. Ráadásul az ultrahangnál tized millimétereken is múlik a mérés pontossága, mivel az orvos manuálisan jelöli ki a két pontot, aminek a távolságát meghatározza a gép. Szóval egyszerűen kicsit arrébb tette a keresztet.
2/3 A kérdező kommentje:
És a magzatvíz? Nem baj, hogy ha kevesebb? Amúgy c2110 vagyok és 30 hetes.
2009. ápr. 27. 17:58
3/3 anonim válasza:
A végefelé már normális ha kevesebb. Nekem is kevesebb volt és semmi bajunk nem lett, emiatt ne aggódj. De ha baj lenne szólnának mert ez a kötelességük.
A súly meg semmit nem jelent, nem tudják pontosan mérni. Még a bpd-t sem tudják pontosan. A 38.héten nekem 92mm-t mértek 39.héten amikor szülni mentem és leküldtek uh-ra, 85mm-t.:-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!