Milyen a viszonyotok az anyóssal? Akinek rossz a babával foglalkozik?
nekem a gyerek elott jo volt a viszonyom vele (de legalabbis nem rossz)
amiota baba van..torodik vele, en nem is tiltom, a magam modjan tamogatom, orulok neki, de o allandoan besertodik, amikor megmodom, mit szabad, mit nem szabad a gyerekkel
szoktak vitak lenni belole, nem kicsik
ha elotte se volt jo, akkor talan ne eroltesd, es jobb igy.. es ne idegesitsd magad
konnyu szulest
Nyugi,nem fog előbb beindulni a szülés! -én sógorommal éltem egy fedél alatt,iszonyat sok vita volt köztünk,már ott tartottam,ha megláttam felment bennem a pumpa- 41 hétre született a lányom.
Anyóssal olyan jó viszonyom van,hogy a harmadik unokáról még ma sem igen tud,ha csak nem mondta meg neki a párom mamája. Mondjuk nem is itt lakik- hála a jó égnek! De sem az unokáját meg nem köszöntötte volna egyszer sem- sem telefon,sem egy képeslap,vagy legalább egy sms.. Az első unokáját eljött meglátogatni már 1 hetesen,a másodikat még 2 évesen sem! -akkor látta,amikor mi 3-4 hónaposan vittük.
A segítség elmulasztására sógornőm kitalált egy nagyszerű dolgot! pl ha nem volt tojása,akkor "van tojásod?" Válasz: kerül. "jó,mert nekem nincs!" :-D
Én sógoromnál vezettem be azt,hogy - amikor elnézte hogy hogy viszem ki a vizet és locsolom a veteményt az utolsó hetekben is- a kezébe adtam a vödröt,és azt mondtam,csinálja. Választása nem sok volt! :-D
Lehet mocsok dolog,de néha muszáj az embernek ilyenhez folyamodnia-- bár kismama ként,és friss anyukaként szerintem megengedett!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!! :-D
Üdv: Friss 3 gyerkőcös
Sziasztok!Látom régi bejegyzések vannak,de azért mégis hozzászólnék a témához hátha valaki elolvassa:)
Sajnos nekem sem jó a viszonyom az anyósommal.Az ő problémája az,hogy én városi nő vagyok,(amit mindig hangoztat is ,mert ők falusiak ami engem hidegen hagy)6 évvel idősebb vagyok a fiánál ,én most vagyok 35 és van egy majdnem 10 éves kisfiam!A kisfiamra azt mondta ,hogy olyan neki mint egy idegen akit behoztak az utcáról !!Azt hittem,hogy rögtön felállok az asztaltól és elrohanok és soha többé nem nézek vissza még a fiához sem megyek vissza ,de szerettem a férjem és türtőztettem magam!!!......Elváltam 10 év házasság után mert a volt férjem egy jó ismerősömmel megcsalt.A válásom óta 5 év telt el,3 éve vagyok a mostani férjemmel aki tavaly elvett feleségül és olyan nagy boldogságban élünk,hogy mindenkinek ilyet tudok kívánni!!Csak hát igen az anyós,ő nem akar sehogy sem elfogadni!!21 hetes kismama vagyok és még nem kérdezte meg tőlem konkrétan:Hogy vagy?Segítsek valamit?Szükségetek van valamire?..........Tavaly februárban volt egy komoly ciszta műtétem,el kellett távolítani a baloldali petefészkemet::((Akkor a férjemmel úgy döntöttünk,hogy nem mondjuk el az anyósomnak mert annyira rossz indulatú,hogy attól féltünk erről beszélne folyamatosan és amennyire be van szűkülve a látóköre ,elhitette volna velünk,hogy többé én már nem szülhetek a fiának!!Az esküvőnkön is nagyon csúnyán viselkedett ő is és a férjem mindkét lány testvére..........Nagyon hosszú lenne leírnom....Aztán egy szóváltás ami kettőnk között történt és nem én kezdtem hanem ő,akkor oda vágtam neki,hogy tavaly kivették a petefészkemet de mi nem mertük megmondani magának...Síri csendben hallgatott én meg sírtam!!Akkor bocsánatot kért mindenért de én már nem tudok rá jó hiszeműen nézni.......Tudjátok engem már ez az élet annyira megleckéztetett..A volt férjem miatt elvesztettem a saját lakásomat az üzletünket,hatalmas csalódás volt az ahogy elbánt velem és egyedül maradtam a 4 éves kisfiammal.Aztán mire rám talált a boldogság kiveszik a petefészkemet és az,hogy terhes maradtam 1 évvel a műtét után ez egy igazi csoda!!!!!!!Akkor kérdezem én magamtól és tőletek,hogy miért sajnálja tőlem az anyósom a boldogságot amikor látja,hogy a fia úgyis kiáll mellettem??Miért nem tud soha őszintén mosolyogni és csak úgy megkérdezni azt,hogy :Hogy vagy??Ez akkora nagy erőfeszítés lenne??És én még ezek után is rohanok ha baj van és mindig megkérdezem tőle,hogy hogy van ??Ugye mekkora fényévnyi távolság van ember és ember között!!??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!