Milyen a babaszobàtok?
leirom, de ha gondolod kuldok kepet is
hosszukas a szoba, az egyik rovidebb oldalan van az ablak ( [link] ilyen fuggonnyel, beka, oroszlan, elefant, stb van rajta, mintas, de nem "hatarozza meg" a szobat). a falak halvanysargak, amolyan tojashej szin. az ablak elott van az agya, ami zöld színű (sarga baranyos takarója van [link] ), a jobb oldalon egy csomo szekreny, polcos és nyitható (a sarkany centerben levo butorboltban vettuk, osszevalogattuk, es centire pont kijott minden jol :))) a bal oldalra pedig a kedvenc mesefigurait festettem fel pasztelfestekkel (grafikus vagyok, ugyhogy nem okozott nehezseget) (kb 30 centisek, es neki szemmagassagban van, a trex expressbol a pteranodon mama, fenyes, es pajti, bob mester wendi es makrela cica, miki eger, a totorobol a macskabusz, a totoro es egy makk, scooby doo, meg egy bekaszorny (egesz baratsagosak), es igy kb egy sor neki szemmagassagban..jovore ha harom eves lesz, csinalom a masodik sort :D, igy ahogy no, egyre magasabb lesz ugye, egyre tobb kep lesz a falon) (szereti, neha odarohan, megpuszilja a legujabbat, pedig mar 1 honapja csinaltam)
(egyebkent most jott abba a korba 2.5 evesen, hogy megmondja mit vesz fel, nekem nincs penzem 1500-2000 forintokat kiadni egy scooby doos vagy donald kacsas polora, 300 forintert vettem a kinaiban polokat, meg a muveszboltban textilfesteket, es megfestem neki. sokkal jobban oltozkodik, es igy olyan poloi vannak, amiket tenyleg orommel visel (pl kalauz bacsi a trex expressbol) (es ha ovis lesz, a jelet is fel tudom festeni mindenhova) (bocs az offert)
ja, gyerekszobara visszaterve, nekunk nincsen szonyegunk, parketta van, viszont van egy kendós szonyegunk (sportboltba vett, arra vagjak le egymast a harcmuveszek), szoval egy 1x1 meteres szonyeg, anno a jatszoszonyeg szerepet toltotte be, most ha fennt kukorekol keso este legozik meg ilyenek, talan nem halljak annyira az also szomszedok, mivel a szonyeg tompitja a hangot
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!