17 hetes vagyok és babakocsit nézegetek. Mi a vélemény a Graco babakocsikról? Olyat szeretnék ami könnyű, összecsukható és babahordozó csatlakoztatható rá.
Nekünk Mirage Plus van (zöld -barna szíbnen) , babhordozóval együtt vettük 50e-ért. Vettem még hozzá ugynaolyan pelenkázóstáskát, az 9e körül volt postaköltséggel együtt.
Igaz csak 7 hetes a lányom ,de eddig nem volt vele semmi gond, minden nap használjuk.
A fiamnál Pierre Cardin volt, na akkor megfogadtam, hogy olyat nem veszek.
A Murage Plus tolókarja nem átfordítható, de ha sétálni megyünk, vagy vhova autóval, akkor úgy használjuk a babkocsit, hogy a hordozó rátesszeük. Igy a baba velünk szemben van.
Árnyékolni így 2 irányból lehet ( a babahordozó és babakocsi árnyékolójával)
Nagyon köszönöm a többi infót, végülis nem szempont, legfőbb az hogy olcsóbb legyen, amiket fent leírtam, és ne mini kerekei legyenek.
Köszi még1szer :)
Top Rider babakocsit vettünk,egy kézzel esernyőre csukható,baromi könnyű.Vízszintesig fektethető,újszülött kortól használható.Csatlakoztatható bébihordozó van hozzá,pelenkázótáska,esővédő,lábzsák,bevásárlóháló és szarvacskás a tolókar ami állítható magasságú.
Mindez 44.500.-ért.
Én ezeket nem nagyon ismerem, bár biztos láttam a brendonban, csak nem ragadta meg a figyelmem. Mi Quinny buzz-t vettünk (3 kerekű), mert egy mozdulattal lehet nyitni-csukni a hidraulikának köszönhetően és ami a legfontosabb, hogy eszméletlenül könnyen lehet tolni, fordulni vele. Na meg olyan kis dögi, sportos és mivel a 2 hátsó kereke nagy így némileg kátyúsabb járdán is lehet vele közlekedni. Legalábbis nálunk itt a környéken aztán tuti szétrázódna egy kiskerekű babkocsi.
Erre amúgy maxi-cosi hordozó csatlakoztatható.
Az egyetlen hátránya, hogy ehhez mindent külön kell megvenni, mert az árban csak a sportrész van benne, hordozót, mózest meg bevásárlóhálót külön lehet kapni hozzá. De én örülök, hogy ezt vettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!