Milyen a jó NST eredmény?
Igazából bármi lehet jó, az is, ha még nem mutat fájások, de az is jó, ha már látszódnak a méhösszehúzódások. A lényeg, hogy jó legyen a babás szívhangja. Se kevés, se túl magas ne legyen a szívverése.
Nekem a 36. héten már volt, hogy 100-as értéket mutatott a gép egy-egy méhösszehúzódáskor, de nem igazán éreztem őket (és nem is jelent semmi, mert szüléskor mások a fájások, ott már egy 30-as érték is ki tud készíteni). Közben figyelték, hogy mozog-e a babám, milyen a szívverése.
H azt mondta a dokid, hogy jó, akkor ne aggódj. Bizonyára jól van a babád, és ez a lényeg.
*
fájások = fájásokat
babás = babád
H = Ha
Bocsi gyorsan gépeltem...
Persze, tedd fel.
Nekem két vonal látszódik rajta, az egyik a méhösszehúzódások erősségét mutatja, a másik pedig a kicsi szívverését. De sajnos nem tudok feltenni róla képet.
Lehetséges. de egyáltalán ne lett volna, pedig kicsit keményedett a hasam, mikor rám tette a gépet.
Egy tappancsot tettek rád? (Rajtam kettő volt)
Tényleg nincs második vonal. A lenti részen kellene lennie, ha mérték volna az összehúzódásokat.
Amúgy ha nem volt fájásom, akkor is ment alul egy egyenes fekete vonal, de itt nincs semmi.
Fogni? Nem a pocakodra tették?
Ha következőre mész, akkor kérdezz rá a dokinál. Amúgy a lényeg az, hogy a babád jól legyen, jó legyen a szívhangja. A méhösszehúzódásokat lehet hogy nálad csak később fogják majd nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!