Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minden nagywc-zés előtt...

Minden nagywc-zés előtt (bocsi) elkezd fájni a hasam. Már előre tudom hogy lassan mehetek. Nektek is van hasonló? 16+5hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia,

Nekem is ez gondot okoz...:-(

Már arra is gondoltam,hogy kicsi a hely odabent??:-D

Viccet félretéve ha megyek az orvoshoz szólok neki....

Nem tudom mitől lehet pontosan,de figyelem,hogy milyen válaszokat kapsz...Hátha valaki tudja...(bár szerintem az emésztés változása a hormonok miatt...de nem akarok butaságot mondani)

Kitartás!!!Boldog babavárást.

22 hetes km.

2009. ápr. 27. 09:23
 2/5 anonim ***** válasza:

szia!

1etértek az elsővel. Ilyenkor , terhesség alatt az emésztés renyhébb, és "gyorsabban" jelzi a szervezeted, hogy itt az idő, hogy minél előbb... Ez még a "kellemesebb állapot" , mert én pl. szorultam is.

35 hetes km

2009. ápr. 27. 09:38
 3/5 anonim ***** válasza:

A szerencsésebbek közé tartozhatsz,ha mindennap van székleted.

Nekem is mindig vannak görcseim,ha menni kell,bár ez megvolt már a terhességem előtt is.

A nőknek ált. lassabb az anyagcseréjük,ezért többet szenvednek a nagy wc-zés miatt.

Kitartás!!!

2009. ápr. 27. 09:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 30 hetes vagyok és nekem is annyira görcsöl a hasam mielőtt mennék WC-re, hogy levegőt is alig kapok, nem bírok megmozdulni. Ez kb. a 20. héttől már így van. Én mondtam ezt a nőgyógyászomnak, aki megnyugtatott, hogy ez csak azért van, mert össze vannak nyomódva a beleim a nagy méhemtől, így ha már az utolsó szakaszban van a dolog, elég fájdalmas ott helyet szorítani:-)

Úgyhogy állítólag ez normális, nem kell miatta aggódni.

További szép napot és szép babavárást mindenkinek!

2009. ápr. 27. 09:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, akkor nem vagyok egyedül :)

Az első 12 hétben szorulásom volt, de azóta minden nap tudok menni, vagy max 2naponta, de van hogy egy nap többször is. Én is arra gondoltam hogy biztos azért van ez a "görcs" mert lassú az emésztés vagy valami hasonló. :)

2009. ápr. 27. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!