Aki az édességet kívánta milyen nemű babája született? Van ilyen jellegű összefüggés?
En kizarolag savanyut (citromot,narancsot,limonadet,uborkat)kivanok na meg olivabogyot ezerrel.Csokit,edesseget egyaltalan nem!
Nekem kisfiam lesz!
kislányomnál az elején nem emlékszem, de tudom, hogy a terhesség 2 felében a csokit is csokival ettem volna
most a 2. babánkat várjuk, még nem tudom a nemét, de csípőseket és sósakat kívánok, sajtos dolgokat nagyon... bízom benne, hogy kisfiú ;)
Sziasztok! Nektek is köszönöm a válaszokat! Nagyon sok boldogságot, sok erőt, egészséget kívánok a pocaklakóknak, és szüleiknek! Persze a megszületett babáknak is hasonló jókat kívánok!
Jelenleg 1 kisfiúnk van, de vele nem voltam kimondottan kívános, de inkább a fűszeres ételeket, pontosabban a füstölt kolbászt ettem kolbásszal. Mostmég nem tudom, hogy babás vagyok, de állandóan nassolnám a csokikat, sütiket.Hát majd kiderül van-e baba a dologban.Menszesz előtt szoktam kívánni az édességet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!