Mik a tapasztalatok a légzésfigyelőkről? Felesleges görcsölés+pénzkidobás vagy mindenképp érdemes beszerezni?
Egy olyan szerkezet ami életet menthet sohasem pénzkidobás. 2 éves kisfiam alatt még mindig ott van. 2 hónapos a második babánk, neki vettünk külön, hogy ne kelljen kivenni az első babánk alól. Így mi duplán adtunk érte pénzt, de így vagyunk nyugodtak. És bizony egyszer beriasztott. Annyira mélyen aludt a kisfiunk, hogy alig bírtuk felébreszteni.
Mi ilyen eszközökre soha nem sajnáltuk a pénzt. Lehet van aki túlzásnak tartja, de nálunk a gyerekszobák be vannak kamerázva, hogy éjszaka is rájuk tudjunk nézni anélkül, hogy benyitnánk, és megzavarnánk az álmukat.
Ha nem rázod meg, akkor sem hal meg ne aggódj. Akkor sem, ha nagyon mélyen alszik és időnként picit apnoés.
A bölcsőhalál nagyon nagyon ritka a közhiedelemmel ellentétben.
Persze korababáknál, vagy azoknál akinél bármilyen rendellenesség felmerülhet érdemes megvenni, de továbbra is tartom a véleményem az újraélesztés megtanulása mellett.
Nekem van jó áron vadiúj, garanciás, mert az én kislányom nem hajlandó kiságyban aludni, így kezdetektől velem alszik.
Angelcare, fél év még a garanciája.
Ha érdekel, írj.
Hiába tudok újraéleszteni, ha nem kelek fel arra, hogy a baba nem lélegzik!!!
Tehát értem a gondolatodat, mely szerint fontos, hogy az ember tudjon újraéleszteni, de ez még nem jelenti, hogy meg is érzem, hogy a babám nem vesz levegőt! Reggel felkelünk, ő meg már nem él...na akkor aztán hiába tudom, hogy kellett volna újraéleszteni...
Úgyhogy szerintem jó, ha van légzésfigyelő. Feleslegesnek soha nem mondanám.
Szerintem egyáltalán nem fölösleges!
Inkább 2x riasszon be tévesen, mint egyszer ne, amikor kéne!!!!
Ráadásul a "kismamát" is és a "kispapát" is megnyugtatja. ;)
Én is akarok venni mindenképpen. Nem tudjátok, hogy használtan lehet-e venni , hol és hugy mennyibe kerül?
15 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!