Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik a tapasztalatok a légzésfi...

Anita0802 kérdése:

Mik a tapasztalatok a légzésfigyelőkről? Felesleges görcsölés+pénzkidobás vagy mindenképp érdemes beszerezni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 14:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Egy olyan szerkezet ami életet menthet sohasem pénzkidobás. 2 éves kisfiam alatt még mindig ott van. 2 hónapos a második babánk, neki vettünk külön, hogy ne kelljen kivenni az első babánk alól. Így mi duplán adtunk érte pénzt, de így vagyunk nyugodtak. És bizony egyszer beriasztott. Annyira mélyen aludt a kisfiunk, hogy alig bírtuk felébreszteni.

Mi ilyen eszközökre soha nem sajnáltuk a pénzt. Lehet van aki túlzásnak tartja, de nálunk a gyerekszobák be vannak kamerázva, hogy éjszaka is rájuk tudjunk nézni anélkül, hogy benyitnánk, és megzavarnánk az álmukat.

2011. szept. 27. 15:28
 12/22 anonim ***** válasza:
Mielőtt bárki nekem esne, a kamerák persze csak addig lesznek, amíg ilyen kis pöttömök, később természetesen nem fogom sérteni a privát szférájukat. :)
2011. szept. 27. 15:29
 13/22 anonim ***** válasza:

Ha nem rázod meg, akkor sem hal meg ne aggódj. Akkor sem, ha nagyon mélyen alszik és időnként picit apnoés.

A bölcsőhalál nagyon nagyon ritka a közhiedelemmel ellentétben.

Persze korababáknál, vagy azoknál akinél bármilyen rendellenesség felmerülhet érdemes megvenni, de továbbra is tartom a véleményem az újraélesztés megtanulása mellett.

2011. szept. 27. 15:33
 14/22 anonim ***** válasza:

Nekem van jó áron vadiúj, garanciás, mert az én kislányom nem hajlandó kiságyban aludni, így kezdetektől velem alszik.

Angelcare, fél év még a garanciája.

Ha érdekel, írj.

2011. szept. 27. 15:38
 15/22 anonim ***** válasza:
Utsó, ha jót akarsz magatoknak (házasság plusz gyerek), akkor azért erről jó lesz leszoktatni. Bocs az offért
2011. szept. 27. 15:40
 16/22 anonim ***** válasza:
86%

Hiába tudok újraéleszteni, ha nem kelek fel arra, hogy a baba nem lélegzik!!!

Tehát értem a gondolatodat, mely szerint fontos, hogy az ember tudjon újraéleszteni, de ez még nem jelenti, hogy meg is érzem, hogy a babám nem vesz levegőt! Reggel felkelünk, ő meg már nem él...na akkor aztán hiába tudom, hogy kellett volna újraéleszteni...

Úgyhogy szerintem jó, ha van légzésfigyelő. Feleslegesnek soha nem mondanám.

2011. szept. 27. 15:43
 17/22 anonim ***** válasza:
32%
Ezért írtam azt, ha veszel, akkor tanuld meg az újraélesztést is:) A kettő együtt hatékony!
2011. szept. 27. 15:49
 18/22 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem fölösleges!

Inkább 2x riasszon be tévesen, mint egyszer ne, amikor kéne!!!!

Ráadásul a "kismamát" is és a "kispapát" is megnyugtatja. ;)

2011. szept. 27. 16:20
 19/22 anonim ***** válasza:

Én is akarok venni mindenképpen. Nem tudjátok, hogy használtan lehet-e venni , hol és hugy mennyibe kerül?

15 hetes kismama.

2011. szept. 27. 18:55
 20/22 anonim ***** válasza:
62%
Ha egy baba mélyen alszik, nem lehet felébreszteni. De ez NEM azonos azzal, hogy nem vesz levegőt. A gép beriaszt, hogy ritkábban vesz. Anyuka megpróbálja felrázni gyermekét, alig sikerül szegényt, pedig kutya baja, épp csak mélyen alszik. Utána áldja az eszét, hogy de jó is, hogy van a légzésfigyelő... Pontosan ez a téves riasztás. A riasztás akkor nem téves, hogy ha a baba tényleg nem vesz levegőt - ezt rázással nem lehet helyrehozni. olyankor valóban csak az tud segíteni, aki tudja, hogyan kell újraéleszteni. Tehát a kütyü nem fölösleges, de elsősegély tanfolyam nélkül nem ér semmit. Legfeljebb a fenti eset fordulhat elő, hogy tévesen riaszt, amiről itt sokan azt hiszik, nem volt téves.
2011. szept. 27. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!