Melyik illik hozzá?
Szia Kedves kérdező!
Én vagyok aki a Larát ajánlotta a Nagy vezetéknévhez,de a Larina annyira megtetszett, írtam is gyorsan a páromnak, mert ő ha lány lesz, nem enged a Jázminból ( más lány név eddig nem is tetszett neki) hogyha úgy döntünk,hogy két nevet adunk,mit szólna a Jázmin Larinához:) és rögtön írt hogy jóóóóóóóóóóóóóó:)))
Remélem nem baj:)
:) Jázmin a fő..apa abból nem enged, Azt mondja tizenéves korába eldöntötte ha lánya lesz ez lesz a neve! Kis városban élünk, nincs is belőle sok itt sem:)
Karinát én mondtam, apának nem tetszett:)
:) Így van az egészség a lényeg! ÉS így a nem se számít...Mondjuk nálunk én húzódok,hogy jó lenne ha fiú lenne:) de tényleg mindegy:) Most jól fogsz nevetni:) Én is kiskoromba eldöntöttem,hogy a fiam Dominik lesz, mikor először néztem az Ovi Zsarut:) és abban kis srác Dominik olyan aranyos:)
Így dőlt el ha fiú Dominik ha lány Jázmin:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!