Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik illik hozzá?

Melyik illik hozzá?

Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 12:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kedves 2. neked is köszönöm ,de a Lorena nem tetszik.
2011. szept. 27. 15:12
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia Kedves kérdező!

Én vagyok aki a Larát ajánlotta a Nagy vezetéknévhez,de a Larina annyira megtetszett, írtam is gyorsan a páromnak, mert ő ha lány lesz, nem enged a Jázminból ( más lány név eddig nem is tetszett neki) hogyha úgy döntünk,hogy két nevet adunk,mit szólna a Jázmin Larinához:) és rögtön írt hogy jóóóóóóóóóóóóóó:)))

Remélem nem baj:)

2011. szept. 27. 16:01
 13/17 A kérdező kommentje:
Semmi gond :D mivel száz László is él nem csak egy mért lenne ebből kevesebb :D amúgy se hétköznapi, nem is hallottam még.Nem azért ,mert baj csak tippnek írom neked,hogy Jázmin Karina is szép :D
2011. szept. 27. 19:13
 14/17 anonim ***** válasza:

:) Jázmin a fő..apa abból nem enged, Azt mondja tizenéves korába eldöntötte ha lánya lesz ez lesz a neve! Kis városban élünk, nincs is belőle sok itt sem:)

Karinát én mondtam, apának nem tetszett:)

2011. szept. 27. 19:17
 15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó :D Én tizenévesen döntöttem el még a Dominikot és azóta is tartom :D nem a név a lényeg meg a neme,hanem egészséges legyen :D
2011. szept. 27. 22:18
 16/17 anonim ***** válasza:

:) Így van az egészség a lényeg! ÉS így a nem se számít...Mondjuk nálunk én húzódok,hogy jó lenne ha fiú lenne:) de tényleg mindegy:) Most jól fogsz nevetni:) Én is kiskoromba eldöntöttem,hogy a fiam Dominik lesz, mikor először néztem az Ovi Zsarut:) és abban kis srác Dominik olyan aranyos:)

Így dőlt el ha fiú Dominik ha lány Jázmin:)

2011. szept. 27. 23:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem Laura:) Egyébként én 14 éves voltam amikor eldöntöttem,hogy virágnevet adok ha lányom lesz! Hármasikreim lettek.Íme a kis "csokor": Jázmin,Nárcisz és Jácint.
2011. okt. 1. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!