14 hetes kismama vagyok, és 4 napja iszonyú, féloldali fejfájás-görcsök gyötörnek. Még soha nem éreztem ilyent. Hol előjön, hol eltűnik. Kicsit meg vagyok ijedve, hogy mi ez? Mivel lehet kezelni?
Szia!
Azt nem tudom megmondani,h miért van,de nekem is igy volt a 12.-16.hét között! Azóta szerencsére kevesebbet fáj a fejem!
Egy algopyrint nyugodtan bevehetsz! Nekem még a vizes borogatás vált be. Próbáld ki hátha neked is beválik!
25hetes kismama!
Na én épp így vagyok pont 3-4 napja....én bevettem egy panadolt rá de semmit se ér, már aludtam, mindent kipróbáltam, végül a kólától lett jobb , most egy fél órája.
Nem azt mondom h ez a megoldás, de esetleg próbáld ki te is.
12+6 hetes
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, közben utánaolvasgattam a neten, valószínű, hogy ez migrén és a hormonok miatt alakulhatott ki most a terhesség alatt. Hát, nem örülök neki, mert elég elviselni, de remélem tényleg átmeneti állapotról van szó! :)
Pont ezt írtam volna,de látom megtaláltad a választ.Nekem már a terhesség előtt volt migrénem.A megoldás nem a cola,vizes borogatás!!!
Sötétítsd be a szobát,zajmentes környezet és próbálj meg aludni+algopiryn.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!