Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokat zsibbad a kezetek 30....

Sokat zsibbad a kezetek 30. hét körül?

Figyelt kérdés
Reggelente arra ébredek,hogy elgémberednek az ujjaim,mintha ezer hangya futkározna benne.Mitől van ez?Pedig szedem a MagneB6-ot!
2009. ápr. 26. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem mindenem (főleg a lábam) zsibbadt, állandóan "mozgatnom" kellett, nem tudtam sosem aludni. marha rossz volt! én is magnéziumot szedtem, de ajánlom még neked a calciumot is, ezek használnak, szedni kell őket (lehet hogy most még több kellene belőle vagy más ásványi anyag hiányod is lehet).
2009. ápr. 27. 00:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Fél öt óta nem alszok, persze nekem is zsibbad reggelre (hajnalra) a kezem, karom... Szedek kalciumot, magneb6-ot is. Nem tudom, mitől lehet, de már mástól is hallottam, ill. olvastam itt.
2009. ápr. 27. 06:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Én most 34 hetes vagyok és 2-3 hete zsibbad a karom éjszakánként.

Sajnos vizedesek, az orvosom azt mondta attól van a zsibbadás, hogy a folyadék visszatartása miatt az idegek nyomás alatt vannak. És azért jelentkezik éjszaka, mert akkor nyugalomban van a végtag.

2009. ápr. 27. 10:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,nincs már sok hátra,kibirjuk :)

Boldog babaváást és könnyű szülést mindenkinek!

2009. ápr. 27. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!