Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16+4 hetes vagyok. Ugye nem...

16+4 hetes vagyok. Ugye nem vetélhettem el?

Figyelt kérdés
Éjjel arra ébredtem, hogy nagyon görcsöl lent a hasam. Vettem be MagneB6-ot, kicsit enyhült, de reggel aztán továbbra is enyhén görcsölt. Aztán jött a hidegrázás, hasmenés, hányinger, hányás. Vérzésem nem volt. Ugye nem lehetettek vetélés tünetei? Dokihoz majd csak 3 hét múlva kéne menjek.
2009. ápr. 26. 11:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tyi , lányok, így adjunk valakinek tanácsot!!! :DD
2009. ápr. 26. 14:45
 12/13 anonim ***** válasza:
13:03 tök igazad van.
2009. ápr. 26. 15:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves 14.45-ös!Nem az volt a kérdés,hogy pl. jó színű babakocsit vesz-e a babának,vagy milyen legyen a kiságy?!Persze,ebben lehet segítő választ adni!De élet-halál kérdésre inkább ne mi adjunk tanácsot!arra ott vannak az orvosok meg az uh gép.Ezt is lepontozhatod,nem nagyon érdekel.
2009. máj. 5. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!