Március 7re vagyok kiirva az ha jól tudom halak jegyű. Kinek van halak gyereke és milyenek? Mert a családba ilyen jegyű eddig nem volt.
Én febr 21-re vagyok kiírva, kíváncsi leszek 2 iker szülőnek tényleg ilyen nyugodt babája lesz e! Az igazat megvallva pörgős életünk van, és kétlem, hogy a baba ne venné ezt át.
Bár jobb szeretnénk ha picit hamarabb jönne, és vízöntő lenne, mert az igazán passzol az ikrekhez, akik valljuk be nem egy könnyen megérthető emberek :)
Fiam március 7-én született! :)
Most 3.5éves.
Kisbabának nyugodt, nem sírós baba volt- kis csendes megfigyelő. Nagyon okos, kitartó, és remekül elszórakozik még midnig egyedül is. Ismerős gyerkekkel már jól barátkozik, és együtt játszik- ismeretlenekkel kicsit nehezebben oldódik. Nem hisztis, igazi jógyerek! De tényleg! Inkább kicsit túl érzékeny. Most szokik az ovodába- az úgy van, hogy leírtad- nehezen veszi az új környzetet, nagyon szeret otthon lenni a családi fészek biztonságában. :) De azért barátkozik, már oldódik- tehát kis idő mulva nem lesz vele gond szerinem. Ami nem lesz sose, az a társaság központja féle gyerek, de nem is kell szerintem mindenkinek annak lennie.
Szóval van neki is akarata, de vele általában könnyű megbeszélni mindent, nagyon imádnivaló jókisfiucska!
A második gyerekünk "ikrek" - hát vele nincs ilyen könnyű dolgunk, de azért vele sem egy világ vége! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!