Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt lehet nemi...

Terhesség alatt lehet nemi életet élni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 23:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne??Csak annak nem akinek valami oknál fogva megtiltja az orvos.
2009. ápr. 25. 23:50
 2/5 A kérdező kommentje:
csak mi egy kicsit elég intenziv nemi életet élünk...orvosnál még nem voltam ma tudtam meg hogy terhes vagyok.külföldön vagyok és pár héten belül megyek csak haza és akkor megyek el orvoshoz...nem akarom hogy addig a babának baja essen...és azt olvastam hogy az első 3 hónapban nem lehet...
2009. ápr. 25. 23:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első 3 hónapban nem szabad a vetélés kockázata miatt. De általában azoknak nem, akik valamilyen oknál fogva veszélyeztetet terhes volt. Amúgy ha nincs semi baj és az orvos se tiltja nyugodtan lehet házas életet élni. Ha meg tiltja akor inkább jobb nem kockáztatni az első 3 hónapban. Persze utánna már be lehet pótolni.
2009. ápr. 26. 00:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Én például végig el voltam tiltva, igaz az elején egy méhnyakpolip miatt, utána meg veszélyeztetett voltam. Ha nincs különösebb probléma pl. vérzés stb. akkor szerintem lehet, csak az intenzívből egy kicsit vegyetek vissza.
2009. ápr. 26. 06:03
 5/5 A kérdező kommentje:
én ezt értem csak ahogy leirtam most nem tudok elmenni orvoshoz hanem csak pár héten belül...és amikor elmegyek akkor nem akarom hogy az orvos azt mondja hogy meghalt a magzat mert hogy nem figyeltem...addig ne éljek nemi életet még nem látot orvos vagy éljek csak óvatosan?
2009. ápr. 26. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!