Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha hátra hajló méhem van,...

Ha hátra hajló méhem van, akkor szerintetek lehet házas életet élni a terhesség első heteiben? Vagy veszélyeztetné a picurit?

Figyelt kérdés

5 hetes terhes vagyok és már volt 2 vetélésem,(2 gyermekem van)a doki a múlt héten azt mondta,hogy szerinte a hátra hajló méh számlájára írható a vetélés. akkor eszembe nem jutott erre rákérdezni

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. jan. 13. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez egy baromság.Nekem extra hátrahajló a méhem,szexeltünk is nyugodtan,a baba is megmaradt,és az orvosom sem említett semmi ilyesmit,szerintem nem is igaz.Max a teherbeeséshez lehet köze a hátrahajló méhnek.Ha már megtapad a baba,akkor emiatt miért menne el?????Ha józanul belegondolsz sem értem az összefüggést.
2011. jan. 13. 15:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is baromság.

Nekem a hátrahajló méhemmel kapcsolatban csak annyit mondott az orvosom, hogy hason aludjak.

2011. jan. 13. 15:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Na,akkor meg is nyugodtam, Köszönöm lányok!! Nagyon köszönöm!!
2011. jan. 13. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem is hátrahajló jelenleg 25 hetes vagyok és az eleje óta szeretkezünk a párommal
2011. jan. 13. 16:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóakkal. Nekem is hátra hajló a méhem. Mi is szexeltünk és szexelünk is az eleje óta.

30hkm

2011. jan. 13. 16:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm Lányok!! Nagyon nagyon Köszönöm!! Annyira megnyugtattatok!!!

Boldog és probléma mentes babavárást és egészséges kisbabát!!

2011. jan. 13. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!