Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rozsaszin, nagyon enyhe...

Rozsaszin, nagyon enyhe verzes 6-7 hetes terhesen?!?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam orvosnal vizsgalaton, mar 2hete tuti a bebi erkezese, huvelyi ultrahangon minden rendben volt. Jo helyen van a mehben, a szivhangja is rendben.

Most megis lefekudtem egy ora alvasra es utana pisilesnel a papiron lattam hogy picit rozsaszin. Egy tamponnal "megneztem" es tenyleg. Ha tegnap minden rendben volt, ugye nincs mitol felnem?! Mitol van ez? A legtobb netes portalon csak a vetelest emlitik... Koszi a segitseget!!

2011. szept. 23. 20:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: Én is 6hetes vagyok.
2011. szept. 24. 12:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem 6+0nál volt, hogy erőlködés után töröltem enyhe rózsaszín pöttyöt, és kis barna is folyt páróráig. Mivel két gyermekem így ment el korábban, ezért 4 hetestől szedtem a 3x1 utrót. Persze rohantam a dokihoz, akkor láttuk a babát, szívdobogását is, és szigorú fekvésre ítéltek a 12.hétig. Rá két napra elöntött a piros vér... irány ismét az orvos. Baba él, szíve dobog,de a petezsák el kezdett leválni... Semmit nem tudnak tenni. utró tovább, fekvés (!!!) tovább. Magne b6ot szedtem 3x2 két hétig. ezt követően egy héten belül még kétszer volt barnás törlés,erőlködést követően (hülye emésztésem) de tudtam,hogy baj csak akkor van, ha piros vér van, meg hát nem is görcsöltem,semmi. Hála az égnek ez a 4 alkalom volt! Adja Isten,hogy ne legyen nagyobb baj. Ma vagyok 10+6 és rendületlenül fekszem!!!! A magneb6 ot már csak 3x1et szedek. Még okt 9ig fogok feküdni és utána mehetek dolgozni.

Csak az orvos tudja megmondani, hogy miért vérzel,és megnyugodni is csak akkor tudsz ha elmész...

2011. szept. 24. 17:40
 13/13 A kérdező kommentje:

mindenkinek nagyon szepen koszonom a valaszokat!

azota minden rendben,de holnap mindenkeppen elmegyek az orvosomhoz, hogy biztosra menjunk!

tenyleg koszonom a segitseget,remeljuk nem lesz semmi baj es csak az ultrahang sertett meg egy kicsit belulrol. :)

2011. szept. 25. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!