Levetetitek a köldökzsinórvért?
Nem mert a gyereknek fel sem lehet használni, akitől leveszik. Max testvér, vagy rokon. kb 20-30 kg-ig.
Tehát felnőtt nagyi, anya, apa eleve kiesik. Testvér nem biztos, hogy lesz. A gyereknek, meg bukta, mert ha baj van eleve hordozza az őssejtje a betegséget.
Levetettük. Kaptunk sok ellentmondó tanácsot, de végül úgy döntöttünk, hogy ki tudja hová fejlődik az orvostudomány, ha csak egy pirinyó esély van arra, hogy ez a lépésünk megmentheti a gyermekünk életét, akkor már megérte. 170.000 Ft volt a levétel, és évi 10.000 Ft a tárolás. Én nem érzem felesleges kiadásnak. Ki tudja pár év múlva mivel állnak elő?
Cord Blood Centerrel kötöttünk szerződést. Ők az egyetlenek, akik nagyon komoly biztosítást kötnek a szerződő felekkel.
Sajnos mint itt néhány laikustól látható, beveszik ezeknek a cégeknek az ijesztgetését.
Persze mert félti az ember az egyetlen gyerekét.
Ebben csak az az undorító, hogy ezek a cégek is tudják mi az igazság, és a tulajdonosok marha gazdagon és jól élnek a hazugságaikból.
Mert a szülő a gyerekéért mindent megtesz, és ezek erre apellálnak.
Aki leveteti gondolja csak át, az igazi szakemberek miért nem preferálják?
És itt mint sokan leírták, roham léptekkel fejlődik a tudomány nem kell néhány év és akik levetették sajnos rájönnek (de nem fogják beismerni), hogy felesleges volt.
Jelen állás szerint bármely a adott szervezeten belüli élő sejtből, nyerhető őssejt.
Mi megtudtuk volna fizetni, de inkább adom a rászorultaknak, mint gazdagítsam ezeket a szélhámosokat.
Én még zárójelben hozzátenném a dologhoz, hogy mikor szülészeten dolgoztam (egy nagyon jó nevű kórházban) szem és fültanúja voltam annak amikor az orvos közölte, hogy jó lenne ha néznénk egy vércsoportot a gyereknél, mert fogalmuk sincsen kié a vér amit levettek...
Nah, ennyit arról, hogy mennyire is veszik ezt komolyan... Pont annyira amennyire kell.
Szerintem ez egy olyan tèma amiben mindenkinek màs a meglàtàsa, anyagi helyzete, sok a pro ès kontra.
Mi levetettük a vèrt is ès szövetet is. Èn olyan dolgokat olvastam hogy mi ezt a döntèst hoztuk.
Baba-mama tudakozòn keresztül kötöttük a sejtbankkal ès így kaptunk kedvezmènyt ill. egy ajàndèk èletbiztosítàst egy èvre nekem. Így került a kettô (vèr ès szövet) 420.000,- Ft-ba. Ebbe benne van 18 èvig a tàrolàs utàna a gyerek tulajdona lesz nagykorùsàgàval ès utàna ô rendelkezhet vele.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:03
Ebbe meg az a kamu, hogy 18 évig semmit sem lehet tárolni, mert a jelenlegi fejlettség mellett is csak 10 évig lehet úgy tárolni bármit is, hogy később felhasználható legyen.
De hát kinek mi. Én nem erre dobnám ki a pénzem.
12:03-as vagyok.
Èrdekes amit nekem írsz mert a szerzôdèsünk így szòl a sejtbankkal. Nem hiszem olyant mernènek a szerzôdèsbe írni amit nem tudnak vàllalni hisz akkor perelhetnènk a cèget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!