Ma léptem bele a 15. hétbe, tegnap, tegnapelőtt olyat éreztem mintha az alhasamba valami buborékolna, lehet h a babám mozgását éreztem meg?
Lehet, hogy már a babád érezted! Nekem is olyan érzés volt, mintha egy kis buborék lenne a hasamban, bár én csak a 17. héten kezdtem érezni.
22 hetes kismami
Nekem is így kezdődött,és nekem is 15 hetesen az első babánál, hidd el ő az!!!!!!!!!!!!Gratulálok:-))
Nekem utána egy hétig semmi,majd a 17. héttől mozdult meg.Bízz az ösztöneidben!:-)
Szia!
Bocs, hogy nincs előzetes tapasztalatom, de úgy érzem, hogy muszáj reagálnom. Én, vagyis mi, tegnap léptünk a 15. hétbe, és az este ugyanazokat a buborékokat éreztem, amit te is írtál. A legjobb barátnőm orvos, és szerinte is ezek már a baba mozgásai. /Most lesz kétéves a kisfia./ Ma reggel is éreztem, és nagyon jó volt!!!!!!!...Az anyai szív megérzi ezt... Nagyon jó egészséget és boldog várakozást kívánok!!!!
Sziasztok!
DE tök jó:) én is tegnap léptem a 15. hétbe:D
Én még nem éreztem ilyet:(..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!