Már teljesen összezavarodtam. Babakelengye?
Sziasztok!
34 hetes kismama vagyok, a babaholmik legnagyobb része már beszerzésre került, de egyszerűen képtelen vagyok kiigazodni, hogy mi az, ami kellhet még, mi az, amit felesleges volna beszerezni, meg úgy egyáltalán: mi hiányzik VALÓBAN.
Leírom, hogy eddig mi van meg:
1 db kiságy
1 db matrac (szivacs, de nem puha)
1 db légzésfigyelő
1 db nagy, vastag pléd
1 db vékonyabb polárpléd
2 db kötött pléd (ebből az egyik vékonyabb, a másik vastag)
1 szett babaágynemű
1 db bölcsőpárna (dupla háromszöges cucc, hogy ha oldalt van altatva, akkor ne tudjon átfordulni - kaptuk)
1 babakocsi
1 bébihordozó
2 csomag Pampers Newborn pelenka (2-5 kilóig)
1 csomag noname pelenka (4-10 kilóig - kaptuk, ez jó vagy inkább újat vegyünk?)
2 csomag popsitörlő
2 gumilepedő
2 csomag fültisztító pálcika
2 cumisüveg
Annyi cumi, amivel Dunát lehet rekeszteni :)
2 Aventes tejgyűjtő pohár
Mi az, ami kellhet még?
Textilpelenkát a jövő hónapban tudunk venni, abból mennyi szükséges?
Előre is köszönöm a válaszokat!
10.10-es vagyok...
Igen...a cumilánc aaaz nagyon kell!!!! :) -én is odaakartam írni,de végül csak kiment a fejemből.. :)
Nálunk is tiszta élvezet volt mikor megvettük,hogy nem kell lehajolgatni,elmosni..,mert nem esett le,vagy alvásnál nem kellett annyit keresgélni,hogy hova tűnt és amikor már picit nagyobb,akkor tudni fogja hogy annak a végén van a "megváltás"... :)
Ha vesztek fürdetőkádat,akkor tudom ajánlani az olyan fajtát ami állványos,gurulós és vannak a kád alatt naaagy pakolható polcok és a tetejére meg rálehet csukni a pelusozót fürdés után
Nekünk ilyen van és nagyon hasznos
Nem kell venni külön pelusozót,mert ügye egybe van a kettő..Alulra belehet tenni a pelusokat,popsitörlőket,meg a textilpelust,törölközőt,meg mindent ami a fürdéshez szükséges..Nálunk nagyon bevált.
Ja..és legyen benne leeresztőcső,hogy ne kelljen emelgetni a teli kádat..
Ismét a 10.10-es vagyok
Nálunk a mam-os cumilánc nagyon jó volt..bár mi csak mam-os cumikat vettünk az elején,de aztán rájöttünk,hogy a dm-essel is passzolnak (fele annyiba kerül 1 cumi),így olyanokat is vettünk később.
Én irtam a pelus külsejéröl...
nem hallottam még erröl a habosrol:(
nekünk ami volt denem is kellett:
-babaolló(a miénket használtam)
-cumilánc
hálózsákbol 62essel kezdtünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!