Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már teljesen összezavarodtam....

Már teljesen összezavarodtam. Babakelengye?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

34 hetes kismama vagyok, a babaholmik legnagyobb része már beszerzésre került, de egyszerűen képtelen vagyok kiigazodni, hogy mi az, ami kellhet még, mi az, amit felesleges volna beszerezni, meg úgy egyáltalán: mi hiányzik VALÓBAN.

Leírom, hogy eddig mi van meg:

1 db kiságy

1 db matrac (szivacs, de nem puha)

1 db légzésfigyelő

1 db nagy, vastag pléd

1 db vékonyabb polárpléd

2 db kötött pléd (ebből az egyik vékonyabb, a másik vastag)

1 szett babaágynemű

1 db bölcsőpárna (dupla háromszöges cucc, hogy ha oldalt van altatva, akkor ne tudjon átfordulni - kaptuk)

1 babakocsi

1 bébihordozó

2 csomag Pampers Newborn pelenka (2-5 kilóig)

1 csomag noname pelenka (4-10 kilóig - kaptuk, ez jó vagy inkább újat vegyünk?)

2 csomag popsitörlő

2 gumilepedő

2 csomag fültisztító pálcika

2 cumisüveg

Annyi cumi, amivel Dunát lehet rekeszteni :)

2 Aventes tejgyűjtő pohár

Mi az, ami kellhet még?

Textilpelenkát a jövő hónapban tudunk venni, abból mennyi szükséges?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. szept. 23. 09:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

10.10-es vagyok...

Igen...a cumilánc aaaz nagyon kell!!!! :) -én is odaakartam írni,de végül csak kiment a fejemből.. :)

Nálunk is tiszta élvezet volt mikor megvettük,hogy nem kell lehajolgatni,elmosni..,mert nem esett le,vagy alvásnál nem kellett annyit keresgélni,hogy hova tűnt és amikor már picit nagyobb,akkor tudni fogja hogy annak a végén van a "megváltás"... :)

Ha vesztek fürdetőkádat,akkor tudom ajánlani az olyan fajtát ami állványos,gurulós és vannak a kád alatt naaagy pakolható polcok és a tetejére meg rálehet csukni a pelusozót fürdés után

Nekünk ilyen van és nagyon hasznos

Nem kell venni külön pelusozót,mert ügye egybe van a kettő..Alulra belehet tenni a pelusokat,popsitörlőket,meg a textilpelust,törölközőt,meg mindent ami a fürdéshez szükséges..Nálunk nagyon bevált.

Ja..és legyen benne leeresztőcső,hogy ne kelljen emelgetni a teli kádat..

2011. szept. 23. 17:22
 22/23 anonim ***** válasza:

Ismét a 10.10-es vagyok

Nálunk a mam-os cumilánc nagyon jó volt..bár mi csak mam-os cumikat vettünk az elején,de aztán rájöttünk,hogy a dm-essel is passzolnak (fele annyiba kerül 1 cumi),így olyanokat is vettünk később.

2011. szept. 23. 17:29
 23/23 anonim ***** válasza:

Én irtam a pelus külsejéröl...

nem hallottam még erröl a habosrol:(

nekünk ami volt denem is kellett:

-babaolló(a miénket használtam)

-cumilánc

hálózsákbol 62essel kezdtünk

2011. szept. 23. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!