Nagy baj ha kevés húst eszem? Nem kívánom sem a tejet, sem a húst, sem a tojást (ezt csak néha).16 hetes vagyok. A sajtot viszont kívánom néha.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 16:15
1/8 anonim válasza:
ha nem kívánod ne is erőltesd, csak szerintem nézd meg milyen létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok vannak ezekbe az élelmiszerekbe, és valamilyen más módon, (pl elevit)pótóld.
2/8 anonim válasza:
akkor egyél sajtot túrót joghurtot rizst vagy babot. fehérjére szükséged van. Felvágott?
Nem csak azt eszünk, amit kívánunk, hanem ami van pl.reggelire. Változatosan. Nem kell válogatni. Ha direkt undorodsz,akkor ne egyed!
3/8 anonim válasza:
tojás helyett egyél meg naponta egy banánt. Barátnőmnek is ajánlotta az orvosa, mert ő sem bírta enni a tojást
4/8 anonim válasza:
Szerintem inkább a húst ne hanyagold . Én se szerettem de mikor terhes lettem a baba érdekit szem előtt tartva el kezdtem enni. Nagyon sok jó dolog van benne ,a babának szűksége van rá. Ha vitaminokat szedsz akkor is egyél legalább alkalmanként mert kell a babának a tápanyag. Zőldséget gyűmölcsöt azt viszont rendszeresen egyél. A tested meg fogja hálálni a tőrödést,és persze a baba is egézségessebb és erősebb lesz.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Zöldséget és gyümölcsöt sokat eszek, húst is néha, de nem sokat. Még a gondolatától is kiráz a hideg. Elevitet is szedem bár már nem naponta, kétnaponta. Akkor sok banánt fogok enni. Persze húst is megpróbálok valahogy...
2009. ápr. 25. 16:45
6/8 anonim válasza:
Ha a húst nem kívánod,próbáld meg a szójából készült ételeket.Abban is olyan tápanyagok,vannak,mint a húsban,de mégis más az íze.Vagy halat,halrudacskát.A halrudacska nekem nagyon bejött most várandósan.
7/8 anonim válasza:
Én azt vallom, hogy a szervezet úgyis jelzi, hogy mi kell neki. Ezért én nem erőltetek semmit! Például mostanában a gyümölcsöket egyáltalán nem kívánom, csak néha az epret! És ahogy az előttem szólók írták: keresd meg másban a tápanyagokat, szedd a vitamint és semmi baj nem történhet!
Szép napokat! :)
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!
2009. ápr. 25. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!