Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor elment a babátok, vagy...

Amikor elment a babátok, vagy missed ab lett, a párotok rendesen mellétek állt? Úgy értem kellően együttérző volt?

Figyelt kérdés
Én most sajnos azt érzem,hogy nem,ezért vagyok kíváncsi.
2011. szept. 22. 17:37
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
9 hetesen :( kicsit "megnyugodtam",hogy nem csak velem van ez így,már gondoltam arra is,hogy keresek egy együttérzőbb pasit,de ez csak egy 2 másodpercnyi gondolat volt.de rossz gondolat,hiszen szeretjük egymást :) az igaz nálam is,hogy most aztán dől a tv-ből az hogy ez is babát vár,meg az is :)meg az utcán valahogy 2x annyi nagy pocakos hölgy jön velem szembe.ha meg a túloldalon,azt is észreveszem most :D azt hallottam missed ab után könnyebb a teherbeesés,ennek a gondolata is egy kicsit optimistává tesz.
2011. szept. 22. 20:20
 12/21 A kérdező kommentje:
kedves utolsó,én is azt éreztem,hogy fiúcska,nem tudom miért.és sajnálom,ahogy te is jártál :(
2011. szept. 22. 20:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek, hidd el!

Nekem többször is át kellett élnem, sajnos. 4 babáról van papírom, de még 2 alkalommal volt vetélésem. Össze lehet adni...

Én már annyira kivoltam, hogy azt mondtam, hogy váljunk el, keressen valaki mást, mert én nem tudom kihordani a gyerekünket...110%-ig mellettem állt, közölte, hogy ha közös gyerekünk nem lehet, az se baj, őt nem érdekli, majd megoldjuk. Hozzáteszejm, ő nagyon akart már gyereket.

3 év után, a lombikra készültünk, amikor spontán teherbe estem a szülinapomon.g A párom születésnapján született meg, makkegészségesen!

Hidd el, szeret ő, és megért, de a férfiak másképp működnek. Ők soha nem fogják tudni átérezni, hogy mi történt veled. Sőt, még azok a nők sem, akik nem élték át egy baba elvesztését...

2011. szept. 22. 20:37
 14/21 A kérdező kommentje:
de jó,hogy kitartott melletted!örülök,hogy ilyen szép történeted van :)bár előtte tényleg borzalmas lehetett :( nagyon gratulálok a babához!
2011. szept. 22. 20:41
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is nehezen viselte azt, ami történt, de magába folytott mindent,és nem nagyon tudott engem "pátyolgatni". Nekünk már van egy gyerekünk, az is nagyon jó volt, hogy őt ellátta, és egy kicsit tudtam pihenni. Ezt csak így utólag látom be.Akkor azt éreztem, hogy őt mintha nem is érdekelné, meg hogy nekem kell végigcsinálni, de őt is megviselte nagyon, csak nem mutatta ki. Légy türelmes a pároddal, neki se könnyű!
2011. szept. 22. 20:50
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a gratulációt!

Kitartást kívánok, engedd el magadban a babát, és adj időt magadnak és a férjednek is. Amíg regenerálódik a szervezeted, addig ti is ráhangolódtok majd egy újabb babára, és a párod is másképp fog majd viselkedni.

2011. szept. 22. 20:53
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Minden pasi másképp mutatja ki az érzelmeit. A férjem teljesen elzárkózott, a környezetem is tőlem várta, hogy én legyek az erős, mert különben "burul a család". Először úgy gondoltam, hogy jó lesz, ha azonnal visszamegyek dolgozni a műtét utáni napokban, de áthelyeztek a gyerekosztályra és onnantól szakadt a cérna. Életemben annyi terhes nőt nem láttam még. 3 hónappal később felmondtam inkább.

2011. szept. 22. 20:57
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is két babánk ment el, bár van két gyerekünk is, de mégegyet szeretnénk. Az én férjem nagyon megértő volt, szomorú volt mikor baj történt. Sajnálom azokat akiket nem támogatnak kellőképp, mert iszonyat nehéz ezt támogatás mellett is átvészelni, hát még úgy, ha nem pátyolgat a társ. Kitartást kivánok neked és mindenkinek aki így járt..
2011. szept. 22. 21:12
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen,a 22.héten ment el.

Soha nem láttam a férjemet sírni, csak akkortájt és nem is egyszer.

Azóta már van 2 egészséges gyerkőcünk.

2011. szept. 22. 21:39
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
5-ször éltem, meg ezt, tudom mit érzel, most még mind a kettőtöknek fel kell dolgoznotok és csak később egy egészséges baba megszületése után tudtok majd beszélni róla. Kívánom, hogy ez könnyen és hamar megtörténjen!!!
2011. szept. 22. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!