Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12. hétben lévô ultrahang még...

12. hétben lévô ultrahang még alulról tôrténik? Lehetséges ilyenkor már képet kérni?

Figyelt kérdés
Család nagyon várja már!
2009. ápr. 25. 11:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ez kórháztól függ, van ahol ilyenkor még hüvelyi az uh, de van ahol hasit csinálnak, és a kép is ilyen van ahol lehet kérni és van ahol nem, melyik kórházba mész?

24 hetes kismama:)

2009. ápr. 25. 11:22
 2/15 anonim ***** válasza:
Azért arra számíts, hogy az esetek 99%-ban nem adnak képet. Nekem anno azt mondták, hogy csak akkor készítenek képet, ha baja van a babának.
2009. ápr. 25. 11:23
 3/15 A kérdező kommentje:
Szlovákiában lakom!Olyan sok helyen látom a 12hetes magzati képet!Mi is már nagyon szeretnénk!Szertném,ha a férjem is látná már a mi várva várt babánkat!!!
2009. ápr. 25. 11:25
 4/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok, már a legtöbb kórházban lehet képet kéri én is kértem a 18 hetes uh-n a nyíregyházi kórházba 1000Ft volt, csak annyi volt a teendő, hogy uh előtt szoltam, hogy szeretnék képet, és itt hasi uh-t csinálnak már a 12 hetesen:)
2009. ápr. 25. 11:32
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha magánrendelésre mész és van ultrahangja a dokinak akkor bizti ad.De SZTK_ban nem hiszem.Én soha sem kaptam képet SZTK_ban.
2009. ápr. 25. 11:37
 6/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 12.hetes UH hüvelyi volt.Akkor csinálták a piciről a legjobb képet!Mi szóltunk előre a dokinak,hogy ha lenne rá lehetőség szeretnénk képet kapni!Nekünk nem kellett fizetnünk érte!

23 hetes kismami!

Boldog babavárást!

2009. ápr. 25. 11:43
 7/15 anonim ***** válasza:
én sztk-ba jártam, Pécsre, és mindig kaptam képet, amikor kértem. Nem is kellett érte fizetni. Viszont Szigetváron,a b.nőmnek már 500 Ft volt darabja.
2009. ápr. 25. 12:08
 8/15 anonim ***** válasza:

szia!

elméletileg 12 hétig még igen. De ha nem veszed személyeskedésnek a kérdésem , miért nem "viszed" magaddal a férjedet is? Ha megáll melletted, semmi "rosszat" nem fog látni , csak a monitoron a babót. Az hatalmas élmény neki is. Az első uh-n , amit az én férjem látott a babika le-fel mozgatta a karját, mondtam is neki, hogy nahát, integet nekünk :)))) Ettől függetlenül szerintem adnak képet.

2009. ápr. 25. 12:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem az orvosom a héten már hasit csinált, jövőhéten megyek a 12 hetesre, azt mondta, mostantól már csak hasit csinálnak. Remélem ezt a kórházban is így tudják, ahova beutalt...
2009. ápr. 25. 13:18
 10/15 anonim ***** válasza:

Nekem csak az első uh volt hüvelyi! De állítólag 12 hét után már csak hasit csinálnak. SZTK-ba járok, bármikor szólok adnak képet, 500 Ft-ért! Nekem az első uh-tól kezdve mindig adtak! Kérdezd meg a következő alkalommal, baj nem lehet belőle! A párodat próbáld csak meg egyszer elvinni magaddal! Utána már annyira oda lesz, hogy mindig menni akar majd! :) Szerintem egyébként is kell, hogy Ő is lássa a kis pocaklakót, hiszen Ő mást még nem nagyon érzékel a dolgokból!

Kellemesa pocakosodást! :)

2009. ápr. 25. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!