12. hétben lévô ultrahang még alulról tôrténik? Lehetséges ilyenkor már képet kérni?
Ez kórháztól függ, van ahol ilyenkor még hüvelyi az uh, de van ahol hasit csinálnak, és a kép is ilyen van ahol lehet kérni és van ahol nem, melyik kórházba mész?
24 hetes kismama:)
Szia!
Nekem a 12.hetes UH hüvelyi volt.Akkor csinálták a piciről a legjobb képet!Mi szóltunk előre a dokinak,hogy ha lenne rá lehetőség szeretnénk képet kapni!Nekünk nem kellett fizetnünk érte!
23 hetes kismami!
Boldog babavárást!
szia!
elméletileg 12 hétig még igen. De ha nem veszed személyeskedésnek a kérdésem , miért nem "viszed" magaddal a férjedet is? Ha megáll melletted, semmi "rosszat" nem fog látni , csak a monitoron a babót. Az hatalmas élmény neki is. Az első uh-n , amit az én férjem látott a babika le-fel mozgatta a karját, mondtam is neki, hogy nahát, integet nekünk :)))) Ettől függetlenül szerintem adnak képet.
Nekem csak az első uh volt hüvelyi! De állítólag 12 hét után már csak hasit csinálnak. SZTK-ba járok, bármikor szólok adnak képet, 500 Ft-ért! Nekem az első uh-tól kezdve mindig adtak! Kérdezd meg a következő alkalommal, baj nem lehet belőle! A párodat próbáld csak meg egyszer elvinni magaddal! Utána már annyira oda lesz, hogy mindig menni akar majd! :) Szerintem egyébként is kell, hogy Ő is lássa a kis pocaklakót, hiszen Ő mást még nem nagyon érzékel a dolgokból!
Kellemesa pocakosodást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!