Lehet, kicsit buta a kérdés, de lehet terhesség alatt terhességi csíkokra valamilyen krémet; olajat használni?
Szia a krémeken, olajokon kívül belülről is segíthetsz a szervezetednek, szilíciummal.
Silicea gél, homeopátiás cucc, azt keresd, amit inni kell, mert van herpeszre kenhető kicsi kiszerelés is.
A szilíciumhiány miatt veszíti el a kötőszövet a rugalmasságát.
Én kamaszkoromban a növéstől nagyon kirepedeztem, tehát olyan fajta vagyok. Már a 33. hetemet taposom, és a hasamon még sehol semmi, nagyon remélem, hogy így is marad.
Silicea gélt iszom és Vichy-t kenek.
Minden jót és csíkmentességet mondenkinek! :)
Szia!
Én használtam alatta, de meguntam, mert ettől is úgy néztem ki mint egy zebra :( Semmit nem ért.
Viszont ami nagyon jól halványítja, és terhesség (kettő) után elkezdtem használni, a dove bőrfeszesítő krémje, (ami a tetején álló tubusban van). Nekem és még több ismerősömnek is akiknek ajánlottam, nagyon bevált. De ezt csak akkor szabad, ha már nem nő a pocak.
judy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!