Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért lehet az oka, hogy...

Miért lehet az oka, hogy tegnap este óta nem érzem a babám mozgását?

Figyelt kérdés

Máskor reggel mindig nagyon aktív. Lehet, hogy csak alszik.? Én már tiszta ideg vagyok, hogy nem-e valami baja van. Ha estig nem érzem akkor hívjam fel a dokim?

Nektek is szokott ilyen lenni? Ez természetes?

31 hetes első babás kismami

2009. ápr. 25. 09:41
 1/4 anonim ***** válasza:

szia!

Ilyen "korban" már nagyon szeretnek alukálni sokat odabent ám :) Én is néha megijedtem , hogy "dehát tegnap ilyenkor már 6szor rúgott" , de tudni kell, hogy kb. a 35. héttől alakul ki a szabályos ébrenlét-alvás ciklusa . (néha még akkor se tökéletesen )

Ami nekem ilyenkor bevált, beválik , hogy egyél vagy igyál valamit. Erre az én picim fel szokott ébredezni , mert gondolom érdekli, hogy mi ez a "nagy" zaj?:) /az én emésztésem....:)))/

2009. ápr. 25. 09:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyre hosszabbakat alszik, nálam legalábbis így volt.

Azt szokták tanácsolni, ha változás áll be a mozgásokban, akkor doki. De ez nem egy fél napot jelent, még egy kis türelem, mindjárt rákezdi. Feküdj le, úgy jobban érzed!

Ha még pár óráig semmi, akkor érdemes megejteni egy telefont.

2009. ápr. 25. 09:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, hogy válaszoltatok!

Eddig még nem volt ilyen és egy kicsit beparáztam, de most kicsit megnyugtattatok!

Minden jót nektek!

2009. ápr. 25. 10:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Na hogy vagytok? Mocorgott? =)
2009. ápr. 25. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!