Ha valaki itt fel tesz egy (ilyen témába vágó kérdést) - Miért nem "értékeli" a rá adott válaszokat? - Ha tanácsokat kap, miért nem reagál rá? (Csak feltesz egy kérdést, aztán annyi? )
Aki azt írja, hogy 80%-on van és kevésbé "hihetőek" az ő válaszai (még akkor is ha tegyük fel pont a közepébe talál), mint egy 100%-osé;teljesen igaza van. És gyerekes leszek bibi , de akit nem érdekel hogy pontozzák-e vagy sem , 95%-on van.
Ettől függetlenül mindenkinek építem egy kicsit az önbizalmát :) Hacsak nem "átértelmezi" a kérdést. A link nadon jó akkor is:))
Én a %-ot sosem figyelem, mivel tudom, h vannak olyan "kedves" emberek, akik azon élik ki magukat, h a teljesen hasznos válaszokat poénból lehúzzák. (Az enyémet is.)
Aztán vannak olyanok, akik kiírnak egy kérdést, amire eldöntendő a válasz. Ha nem azt írod, ami az ő véleménye is, lepontoz.(pl Tetszik-e a ... fiú/lánynév?)
És nem utsó sorban vannak azok, akik tanácsot kérnek, leírod a veled történteket, erre lepontoznak!
Ja, el ne felejtsem a kedvencemet: "Hogy hívják a gyerekeiteket?" Könyörgöm, mi a nem hasznos a gyerekem nevében?!
Én ha kérdést írok ki, minden választ hasznosnak ítélek, bmi legyen is az (kiv. ha sértő, bunkó megjegyzés), és ha más ember kérdésénél számomra hasznos választ találok, azt is értékelem.
Ha nem hasznos, inkább nem jelölök semmit.
Kivétel, ha telefonról vagyok, mert a telefon vmiért nem regisztrálja az ujjacskára kattintást.
Szia!
Én néha szoktam értékelni a válaszokat, de nem mindig. Hogy miért? Mert felteszek egy választ, visszaírnak rá és ha elolvasom néhány mondattal megköszönöm, értékelem, visszakérdezek, stb. A válasz érdekel és nem pontozgatok, mert pl. nekem is tök mindegy, ki hány pontot ad a válaszomért, itt inkább a tapasztalatcsere a lényeg. Viszont mindig írok vissza valamit a válaszadóknak, mert fontos, hogy vették a fáradtságot és foglalkoztak a kérdésemmel.
Szia!
Engem se erdekelne a pontozgatas,de amikor valaszolok arra a kerdesre pl:Hogy hivjak a gyerekeiteket? vagy Milyen lany es fiu nev tetszik nektek?
Akarhanyszor valaszolok mindig le vagyok pontozva,de nem csak en,mindenki,100%-os valaszt meg nem lattam.
Na azert ezt bunkosagnak,butasagnak es taplo viselkedesnek tartom.
Amugy ha kerddest irok ki akkor mindenkit ertekelek,hiszen tenyleg vettek a faratsagot es foglalkoztak a kerdesemmel,problemammal.
Sziasztok!
Engem sem érdekel a pontozás, nem is nézem nagyon. De ha felteszek egy kérdést, mindig reagálok a válaszokra, ha mást nem , annyit biztosan, hogy köszönöm. És szinte mindig max. pontot adok a nekem válaszolóknak, már csak köszönetképpen is :-)
Én örülök az őszinte, többféle válasznak, hiszen ha mindenki ugyanazt írja, attól nem feltétlenül leszek okosabb.
Sziasztok,
Nem régen regisztráltam az oldalra és nagyon jó ötletnek találtam,mert hasznos válaszokkal és kérdésekkel lehet találkozni.Szerintem mindenkinek ez kellene legyen az érdeke.Nagyon rosszul esett,hogy ebben a témakörben terhesség,teherbeesés)lepontoztak,pedig őszintén próbáltam segíteni...Nem riogattam senkit,vagy nem ámítottam senkit....
Én ezért vagyok 89%-os.....mit lehet lepontozni azon,hogy mozog-e a babám,vagy sem?Vagy,hogy algopyrint veszek be ha fáj a fejem???(22 hetes km.)Érthetetlen hü.....e játéka ez valakinek.Már azon is gondolkodtam,hogy lehet én vagyok túl érzékeny...:-(
Na mond1.Ne aggódjatok!!!Szerintem Ti MIND NAGYON JÓK VAGYTOK!!!!!!!
Üdv.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
ehhez mi szóltok?
Durva, nem?remélem kiéltétek magatokat!!
ez vicces, törölték a kérdést...
annyi volt a lényeg, hogy van egy olyan képszerkesztő program, ahol fellinkelsz magadról, és a párodról egy képet, és kikalkulálja, hogy hogyan "nézhet ki" majd a születendő gyermeketek.
A link jó volt, csak nem magyar volt, ezést sok hozzászoló nem értette, hogy kell belépni, képet feltölteni, stb, és mind le voltak pontozva 40-50%ra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!