Ugye jókor voltam AFP vizsgálaton? Ma mentem. Utolsó menzesz dec 31 volt, így a fordulónap szerda, akkor töltöttem a 16. hetet, de a fogamzás 18-19. nap volt.
Nyugi!Én 16+6 hetesen voltam.17.héten is belefér még az eredmény.
üdv.17+1heteske
Köszönöm. Remélem korán sem mentem. Most izgulhatunk az eredmény miatt.
Boldog babavárást!
Szia!
Nekem dec. 27-én volt az utolsó menszim és most hétfön azaz 20-án voltam Afp-n. Papír szerint 16+2 naposan. Nem hiszem, hogy 1-2 nap olyan hatalmas eltérést mutatna.
Jó babavárást!
Szia! Elméletileg és a nagy könyv szerint is a 115., 116. napon kell menni Afp-re (egészségügyis vagyok). Az pedig április 25.-26. (azért tudom, mert nekem is dec.31. volt az utolsó menzeszem 1. napja, ahonnan számítják), ami ugyebár szombat-vasárnap, amikor nincsen sem terhesgondozás, sem labor. Így Nekem hétfőn kell mennem, mivel hamarabb nem szerencsés levenni, mert könnyebben mutat fals alacsony eredményt, ami a Down-kórra utal. Így inkább 1-2 nappal később mint hamarabb szerencsés levenni.
16 hetes kismama
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Bízom benne hogy minden rendben lesz, már a mozgást is érzem néha.
Nekem azt mondta a laboráns nő (SOTE II) hogy szerdán viszik el, és kb 7-én lesz eredmény. Így 11-én megyek uh-ra. De nagyon aranyosak még vagy 10 percet beszélgettünk, komolyan mondom hogy szívesen megy oda az ember vérvételre, amitől általában rosszul vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!