Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » "Milyen" fájdalommal kell...

"Milyen" fájdalommal kell felkeresni a dokit?

Figyelt kérdés

Olyan fura a pocim.....lehet csak nő a baba??

23 hetes km

2009. ápr. 24. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Görcsös fájdalomnál, vagy pihenésre nem múló fájdalom esetén nem árt egy orvosi vizit.

Pihenj nagyon sokat és szedj magnéziumot ha nem szedsz.

2009. ápr. 24. 11:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Szedek magnéziumot de olyan furát érzek...feszül az egész pocim és ha felállok /amikor a hasizom is igénybe van véve/akkor tök érzékeny!Aggódjak??Első baba és nem igazán tudom hogy mi a helyzet:(
2009. ápr. 24. 11:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Néha érzékenyebb a has a terhesség különböző szakaszában. Ha keményedik akkor csak az orvost tudom javasolni, ha csak fájdogál és komolyabb baj akkor pihenés. Én vesztettem el babát 20 hetesen. szóval én doki párti vagyok!

De ne aggódj nagyon, feküdj le, és vigyázz a hirtelen mozdulatokkal. A baba már sokat mozog, ő is nyomkod mindent, lesz még rosszabb is :D:D:D

2009. ápr. 24. 11:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó válaszoló!Ha nem nagy kérés,leírnád mi történt veled a 20.héten?Mert most kicsit beijedtem,pedig már kezdtem megnyugodni.Köszönöm!

17hetes pocis

2009. ápr. 24. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy teljesen egészséges kisfiút vártam, sajnos valami megtámadta a méhlepényt és infarktust kapott. Vérzéssel kezdtem majd másnapra kinyílt a méhszáj. 1 napra rá elvesztettem a kisfiamat.

Ne aggódj. Ha nincs vérzés akkor nincs gond középidős terhességnél.

Van okod az aggodalomra?

2009. ápr. 24. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a választ!Nagyon sajnálom!Az elején vérezgettem,de azt mondták nem a babától,úgyhogy remélem nincs ok aggódni.Jól vagyok!Csak mostanában sok választ olvastam,hogy 20-24.hét között vesztették el a babát.Tudom,hogy a baj egy pillanat alatt megvan,de ha tehetek ellene,akkor megpróbálom,ezért kérdeztem.Mégegyszer köszönöm az őszinte választ!

A modiktól pedig elnézést kérek az offért.

2009. ápr. 24. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!