Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy is van ez a fájásokkal?...

Hogy is van ez a fájásokkal? Pl. Egy 10 perces: Az 10 percig fáj, vagy 10 perc múlva jön a következő? És meddig tart akkor egy fájás?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
10 percenként jön és kb fél-1 percig tart. de ez is változó.
2009. ápr. 24. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
az egyik fájás elejétől a következő elejéig kell számolni, maga a fájás kb 1 perc (tehát a 10 perces fájás az 1 perc fájás 9 perc szünet 1 perc fájás...)
2009. ápr. 24. 09:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
ahogy előttem is írták, 10 percenként jön, kb fél-1 percig tart. ha a köztes időszak rövidül, mondjuk 8 perc körülire, akkor érdemes készülődni a kórházba. bár nálam pl nem rövidült, két napig "szenvedtem" itthon, mert vártam, hogy majd sűrűbb lesz. még egy napig ugyanezt várták a kórházban is, aztán kiderült, hogy nem fogom tudni megszülni, mert rosszul fekszik, így császároztak végül.
2009. ápr. 24. 09:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

én az elsővel 1 hétig szenvedtem otthon, 10 percesekkel, voltam kórházban, de hazaküldtek. Amikor a férjem már látta rajtam, hogy teljesen kivagyok, akkor bevitt a kórházba, ahol burokrepesztést csináltak, és infúziót kaptam, és 6 óra múlva meglett a lányom.

2.-nál elfolyt a vizem, és 7 percesekkel indultunk a kórházba, kb 20 perc az út, félúton már 2-3 percenként jöttek a fájások, mire beértem már szinte egybenyúltak. 5 óra múlva szültem meg.

10 percesek ha nem ritkulnak, lehet hogy el is múlnak.

elsőnél volt ilyen.( első válaszoló voltam)

2009. ápr. 24. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!