Mit lehet tudni Dr. Hartmann Tamásról a pécsi Megyei Kórházban?
Én 2002-ben jártam hozzá, imádtam. Nekem nagyon bevált. Fiatal, ehhez mérten vicces, érteni kell a humorát.Velem nagyon rendes, becsületes kedves volt. Ügyeleten is voltam nála, iszonyat rendes volt!
De hallottam olyat is, hogy hangulatember, és néha csúnyán is tud viselkedni, de én ezzel az oldalával nem találkoztam. Én ajánlom.-)
szia
én 2007 januárban szültem nála, én azért választottam őt, mert nagyon soksan ajánlották, csupa pozitívat mondtak róla. Ezekhez csatlakozom már én is:)
A sok páciense közül mindenkit egytöl eggyig ismer, mindent tud, ki hol tart, mit kell tudni róla, (és nem csak a magán rendelős betegekkel!)
Az igaz amit itt többen irtak, hogy néha kicsit nehéz eset:) néha ugy éreztem mintha a szigorú apukám lenne, akinek szót kell fogadni nincs mese:) De a végére rájöttem hogy azért ilyen, mert nagyon vigyázz mindenkire, szeret a vége fele befektetni hogy szem elött legyél, és minden nap rád tudjon nézni.
Szakmailag magasan profi, nekem 2 ismerősöm is van akiknek megmentette a babáját.
Egyiküknél úgy vette észre a méhenkivüli terhességet hogy már 5 perc múlva mütöben volt vele, különben NAGY baj lett volna, elkezdett bevérezni...de volt méhen bellül is egy baba, ő már 4 hónapos.
Másik ismerösömnek meg uh közben vette észre hogy gond van, kézbe kapva futott vele mütöbe, mint kiderült a köldökzsinor tekeredett a babára. Olyan gyorsan cselekedett hogy a lány fel se fogta mi van. Neki már lassan 2 éves a kisfia, minden rendben van vele:)
Nagyon ajánlom mindenkinek, tényleg szuper szülész doki.
Azóta is hozzá járok szakrendelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!