Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes babás vagyok és ma...

29 hetes babás vagyok és ma erős josló fájásaim voltak vagy 1,5 órán keresztül. Nem rendszeres de 5,8,10 aztán 6,15 percenként és így tovább. Ugye nem indul be hamarosan a szülés?

Figyelt kérdés
Amúgy a c 2100 a méhszájam és a baba még csak 1200g.
2009. ápr. 23. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az jó, ha a meleg fürdőtől elmúlt, mert a jósló elmúlik, az igazi fájás viszont nem. És Az is jó jel, hogy mocorog a babád rendesen. Azért menjetek be, nézessétek meg és majd írd meg, hogy mit mondtak! Minden jót! :)
2009. ápr. 23. 21:31
 12/13 A kérdező kommentje:
Kaptam egy kis magnéziumot és vasárnap vissza kontroll. Valószínű bennt maradás és egy jó kis infúzíó kura áll elöttünk. Köszönök mindent rendik vagytok.
2009. ápr. 24. 11:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Kitartás! Nem lesz semmi baj! :)
2009. ápr. 24. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!