29 hetes babás vagyok és ma erős josló fájásaim voltak vagy 1,5 órán keresztül. Nem rendszeres de 5,8,10 aztán 6,15 percenként és így tovább. Ugye nem indul be hamarosan a szülés?
Menj be a kórházba nem akarlak megilyeszteni de én pont tegnap beszéltem egy kismamával aki mondta, hogy az első babáját 29 hétre szülte szerencsére nem lett gond és egészséges a gyerek, de mire ő beért a kórházba már nem tudták visszatartani, biztos nyugottabb lennél ha megvizsgálnak
24 hetes kismama:)
Nem voltál nagyon aktív előtte?
Nekem attól volt ilyen. De fekvéstől elmúlt.
Azért keresd a dokidat minél hamarabb, az enyébb még 32 hetesen is begyógyszerezett e miatt. Pedig nagy is baba, 1800 gr volt 28 hetesen (az 1200 normális ekkor)Addig is magnézium és fekvés.
Vasárnap megyek be a doktornénihez, ma akartam, de elmúlt és ilyet én még nem éreztem, vettem egy langyos fűrdöt és ettől sokkal jobb lett. Bár én igazán aggódok még igen picike és ha történne vmi baja.....
Ha bennt fognak akkor mi a menete a vissza tartásnak? Remélem még vagy 5-6 hétig kibírjuk.
20 23/2 vagyok.
Ha pihis napon ez történt, akkor pláne ne várj vasárnapig.
Ha meg tudod oldani, akkor az sem mindegy hogy hogy jutsz el a dokiig, nehogy másfél órát zötyögj vagy sokat gyalogolj. Jó lenne ha fel tudnád hívni hogy mit csinálj....
A visszatartás érdekében olvastam extra magnéziumos infúzióról, görcsgátló gyógyszerek is vannak (Corinfar, Salbutamol pl, ezek leállítját a méhet) ehhez nem is feltételnül kell bent lenned, én itthol szedtem.
És kaphatsz pl. tüdőérlelő injekciót, ami nagyon hasznos lehet ha baj van.
Ha mégis úgy döntesz hogy vársz, akkor szigorú fekvés, és magnézium!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!