24 hetes kismama vagyok! Egész nap fájdogál a hasam, meg szurkál is picit! Ez normális ilyenkor?
Nagyon aggódom,mert hetek óta nem fájt már a hasam!
Ez most mitől van?
Én is éreztem hasonlót, ha jól emlékszem a 22. hét környékén. A dokim azt mondta, hogy nyúlnak a méhszalagok és hogy szedjek magnéziumot.
De azért említsd meg az orvosodnak, biztos ami biztos!
Nekem akkor durván is fájt néha a méhszalagok nyúlása, és szurkálást is éreztem szeméremcsont mögött.
Volt hogy 2-3 hét szünet, aztán újrakezdődött, ahogy nőtt a pocak.
Mindezt normálisnak ítéltem a netes olvasmányok alapján.
A doki szerint viszont lehet hogy ezek valamelyike már az volt, amikor megrövidült a méhnyakam (24 héten)
Azóta is megmaradt(35. hét) a szemérencsonti szurkálás, (csontok tágulása miatt van elméletileg) meg a növekedés okozta feszülés, de nem változott a méhszájam, zárt maradt.
Szóval lehet tippelgetni hogy mi mit jelent, de legjobb ha megnéz a dokid, sok múlhat a fájdalom típusán.
Ez attól függ, hogy hogyan fáj.
Én tegnap voltam 31hetesen kórházban fájások miatt, amik jönnek, és majdnem azonnal el is múlnak, pluszban keményedtem is.
Szedd a magnéziumot, és pihenj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!